Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Poszukiwany początkujący programista
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
mkuzmicz
Witam!

Chętnie przyjmę początkującego programistę obracającego się w PHP i MySQL. Osoba, ta nabrała by doświadczenia oraz umiejętności podczas tworzenia nowej gry internetowej wychodzącej niedługo na rynek. Osoba ta musi umieć/posiadać:

- Podstawy PHP i MySQL
- Dobrze współpracować w grupie
- Czas na wykonywanie prac/kodów
- Zapał do pracy
- Ciekawy charakter
- Nie wymagamy doświadczenia w tworzeniu gier

Wszystkie osoby zaciekawione współpracą proszę o kontakt z głównym skrypterem projektu:
Remosek:
GG: 9522860

P.S. - W przyszłości możliwa premia za wykonane usługi
wookieb
"możliwa ewentualna" wymiata biggrin.gif
mkuzmicz
Napisałem tak z powodu godziny. Strasznie przemęczony jestem. Już poprawione.
peter13135
Hmmm. Czyli gwarantowaną formą zapłaty jest zdobycie doświadczenia.?
rzymek01
doświadczenie jedyne w swoim rodzaju:
jak się w przyszłości nie dać nabić w butelkę laugh.gif
skowron-line
Cytat(rzymek01 @ 19.06.2011, 17:49:30 ) *
doświadczenie jedyne w swoim rodzaju:
jak się w przyszłości nie dać nabić w butelkę laugh.gif

Kolo człowieka wykręci i ten się czegoś nauczy żeby nie wierzyć ludziom
mkuzmicz
Drodzy Państwo,

Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać. Otóż jak bym potrzebował osób, które wiem, że to potrafią, to bym takie osoby poszukiwał i takim osobom oczywiście zapewniłbym odpowiednią gażę. Natomiast ja szukam osób, które mogły by pomóc w tworzeniu gry w ramach nauki.

Pozdrawiam
PawelC
W swoją drogą, jak zgodnie z waszymi wymaganiami początkujący programista, z podstawową znajomością php i MySQL ma wesprzeć wasz zespół? Przed osobą która zna dopiero podstawy PHP/MySQL, jeszcze długa droga, zanim będzie mógł pomyśleć w ogóle o stworzeniu gry, lub pomocy przy jej tworzeniu.
rzymek01
zainteresował mnie jeden z punktów wymagań:
Cytat
- Ciekawy charakter

co to znaczy ciekawy charakter? businesssmiley.png
mkuzmicz
Cytat(rzymek01 @ 19.06.2011, 23:14:13 ) *
zainteresował mnie jeden z punktów wymagań:

co to znaczy ciekawy charakter? businesssmiley.png

Ciekawy charakter w znaczeniu, że ktoś jest osobą pomysłową, zaradną i prostą jednocześnie tongue.gif
Proszę już tak na mnie nie naskakiwać... Ja rozumiem, że szukanie kogoś do pomocy, kto będzie pomagał za darmo jest w dzisiejszych czasach czymś "chamskim" według Was, ale to nie jest tak, że ja ktoś odwali cały kod za mnie... Gra jest już w znacznej części ukończona smile.gif

Pozdrawiam,
Mariusz
qrooel
Cytat(mkuzmicz @ 20.06.2011, 21:14:09 ) *
Ciekawy charakter w znaczeniu, że ktoś jest osobą pomysłową, zaradną i prostą jednocześnie tongue.gif
Proszę już tak na mnie nie naskakiwać... Ja rozumiem, że szukanie kogoś do pomocy, kto będzie pomagał za darmo jest w dzisiejszych czasach czymś "chamskim" według Was, ale to nie jest tak, że ja ktoś odwali cały kod za mnie... Gra jest już w znacznej części ukończona smile.gif

Pozdrawiam,
Mariusz

Zmień lepiej tytuł na 'wolontariat', a nie 'zdalna'. wink.gif

Szukasz osób prostych? Nieładnie.
Spawnm
Czemu nieładnie ? Jestem pewien że kogoś znajdzie.
Temat zamykam. Oferta jest już chyba jasna, a osoby zainteresowane kontakt mają podany.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.