Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Poszukuję] Zleceń - najniższe ceny na rynku
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
orsonpl
Witam,

Tworzeniem stron zajmuję się od kilku lat. Wykonałem wiele zleceń dla firm, które używały tych skryptów w swoich wewnętrznych systemach (system składania zamówienia, organizacji przywozu i odbioru materiałów etc.). Mój problem polega na tym, że mimo iż skrypty te wykorzystują zaawansowane technologie jak AJAX, ORM, XML, to moje portfolio wciąż pozostaje puste, ponieważ umieszczanie tam tak mało atrakcyjnych wizualnie skryptów mija się z celem. Brak prac w portfolio powoduje natomiast brak zleceń.

Aby nieco urozmaicić portfolio postanowiłem, że wykonam parę zleceń za ok. 50% ich ceny rynkowej. Za zlecenia te nie biorę żadnej zaliczki. Sposób rozliczenia do uzgodnienia.

Narzędzia, którymi się biegle posługuję:
- PHP (Framework Symfony2)
- JS (jQuery, AJAX)
- XHTML
- CSS

Kontakt:
@: orsonium <at> gmail.com
GG: 7730066
Mackos
Orson wybacz że wczepiam Ci się w temat, ale nie branie zaliczki jest ryzykowne.
Ludzie zazwyczaj są nieuczciwi i po wykonanej pracy w cale im się nie będzie spieszyło do
wypłaty - jeśli w ogóle do niej będą zmierzali. + Co chwile będą chcieli w `ramach ceny` coś dopisac nowego.
Więc albo zaliczka, albo porządna umowa. A najlepiej jedno i drugie wink.gif
Życzę powodzenia wink.gif

A tak już prywatnie: na allegro api operowałeś już ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.