Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwery
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
bartek89
fajnie macie liste darmowych serwerów......o mój boże ale ona długa tylko żadne z polskich nie jest darmowy i nie obsługuje php jest friko ale wszystkie ważniejsze funkcje wyłączyli mad.gif no dalej lecimy po zagranicznych nawet ale w połowie nie ma darmopwego hosingu czasmi sie rejestracja nie udaje... nagle dochodzimy czeskie serwery (niektóe szybkie, obsługa php i MySQL)... radośc w oczach ale historia sie powtarza... gdy trafiamy na darmowy wszystko sie udaje to pisze ze darmowy hosting jest dla czechów i słowaków no i w tym momencie to sie chyba tylko za*****... internet schodzi na psy sad.gif(((((((((((((((((((((((
GrayHat
laczymy sie z toba w smutku i cierpieniu

//
na czeskich servach mozesz sie zarejestrowac. uzyj czeskiego proxy jakiegos...
a co do zagranicznych to lycos powinien cie usatysfakcjonowac.
PMadej
i ja się dołączam do wyrazów współczucia ...

i przenoszę na Hydepark ...
Jabol
1. To nie nasza wina ani nie wina naszej listy, że tak jest.
2. Ludzie udzielają Ci darmowo miejsca, łącza, mocy obliczeniowej za darmo a Ty jeszcze marudzisz? Ciesz się, że jest jak jest. Nie darmowe serwery są w gruncie rzeczy często bardzo tanie, także nie marudź, bo jeżeli chcesz aby ktoś Ci dał coś porządnego to zapłać za to. I nie narzekaj na to, że ktoś się broni, żebyś mu serwera nie shackował.
hwao
Ja tez pogrozam sie w smutku...

Nie pozostaje nic iinego jak czekac az uzupelnisz ta luke w Polskim internecie jezeli nie ma nic dobrego za darmo to mozesz na tym 'zarobic'.
Pytanie czy sie oplaca?
Odwazys się sprobowac?
Bakus
Ja mogę powiedzieć jedno...
Jako, że mam własny serwer i udostępniłem parę kont muszę powedzieć, że można trafić na użyszkodników, którzy nie zwracają uwagi na to, że mają 100MB na www, tyle samo na bazę danych i kolejne 100MB na pocztę i będą jeszcze marudzić, że im nie pomagasz przy stronie, a są i tacy, którzy dostaną tylko bazę danych i są bardzo szczęśliwi i nie marudzą, a wręcz przeciwnie - co jakiś czas się odzywają tylko poto by powiedzieć, że całość działa im równie szybko jak na localhoście... snitch.gif
Dlatego też mogę powiedzieć jedno: własny serwer/sponsoring kont może być przyjemnością i makabrą...
To właśnie dzięki tym upierdliwcom mamy tak mało serwerów z obsługą php za darmo...

P.S. Zapomniałeś o www.piwko.pl winksmiley.jpg
P.S. 2: Temat uważam za wyczerpany i nie widzę sensu kontynuowania ubolewań, że nie ma dormowych serwerów... Coraz częścij na zachodzie można kupić sobie konta na bardzo szybkich serwerach za grosze... A jeżeli kogoś nie stać na własne konto płatne co roku może skorzystać z www.host.sk...
PMadej
AMEN ...

mam nadzieję, że wypowiedź Bakusa zakończy tą dyskusję ...

@Bakus: na razie jeszcze nie zamykam (na Hydeparku musi być do tego poważny powód)
Bakus
@PMadej: OK, ale dzięki za konkretne podsumowanie...
sztosz
Cytat
P.S. Zapomniałeś o www.piwko.pl;)

I tu się sprawa komplikuje bo piwko zawiesiło rejestracje urzytkowników do czasu załozenia szybszego łącza, a trwa to już przynajmniej 3 miesiące blink.gif

Cytat
Lycos...

Reklama z boku jest masakryczna.... jak dla mnie....

Bannery u dołu i u góry czemu nie, ale taki wielki pasek z boku jest.... masakryczny.

PS. Czy lista jest uaktualniana? sadsmiley02.gif
kicaj
Cytat(Bakus @ 2004-06-19 00:00:25)
Jako, że mam własny serwer i udostępniłem parę kont...
...
Coraz częścij na zachodzie można kupić sobie konta na bardzo szybkich serwerach za grosze...

A jak sprawa z laczem, bo to chyba jest najwiekszy problem przy zakladaniu kont...

Wlasnie, tez sie zastanawialem nad kontem zzagranicznym, polskie firmy tez z tego korzystaja i oferuja hosting polakom tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.