Witam,

jestem programistą. Od wielu lat zajmuje się głównie programowaniem aplikacji webowych w językach PHP (Zend Framwework) i Java. Dysponuję zespołem doświadczonych programistów, kilka osób, ale tylko ZCE! Jesteśmy zainteresowani outsourcingiem projektów informatycznych od firm informatycznych z terenu UE, jako, że piszę po polsku, więc w tym przypadku z Polski :-). Szukamy firmy gotowej do takiej współpracy lub osoby która ma bogate kontakty w branży i może zająć się pozyskiwaniem klientów / projektów. Nasze zalety: 1) na rynku brakuje specjalistów, którymi ja dysponuję 2) ogromne doświadczenie moje jak i członków zespołu 3) zajmujemy się całą resztą projektu oprócz rozmów z klientem 4) język angielski biegle 5) nie jestesmy drodzy - nasze wymagania finansowe to mniej wiecej tyle ile pracownik na etacie, a dajemy duzo wiecej, bo nie trzeba sie martwic o np. wyposazenie miejsca pracy, kontrolowanie postepow pracy, zarzadzanie projektem itp. Nasze wady: 1) firma dopiero co ma powstać, nie mamy firmowego portfolio - pokazywanie projektów wykonanych przez członków zespołu jest nieprofesjonalne moim zdaniem 2) nie mamy zarejestrowanej dzialalnosci i strony firmowej (to mozna szybko zmienic) 3) nie jestesmy drodzy, ale tez nie pracujemy za pol darmo - jakosc kosztuje. Naszymi priorytetami są wysoka jakosc produktu oraz terminowosc. Jestem sklonny zaakceptowac dodatkowe niekorzystne dla nas klauzule w umowie jak kary za opoznienia i inne, az do calkowitego wyeliminowania ryzyka ze strony wspolnika. Dlaczego wiec sam nie znajde zainteresowanych firm? Glownym problemem sa bardzo zle doswiadczenia firm z podobnymi usługami (outsourcing).

Zainteresowanych prosze o kontakt na priv.