Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Będzin] Programista PHP/MySQL
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
kolba
O nas:
Nasza firma zajmuje się sprzedażą detaliczną i hurtową sprzętu militarnego, myśliwskiego i turystycznego.
Nasze grono tworzą dobrze zorganizowane i ambitne osoby z poczuciem humoru. Pracujemy w nowym biurze w spokojnej dzielnicy Będzina.

Poszukujemy:
Poszukujemy osoby dobrze zorganizowanej z dwu letnim doświadczeniem w programowaniu. Poszukujemy osoby, która stawia na jakość rozwiązań, dla której pojęcia usability oraz accessibility są wyznacznikiem wyprodukowanego oprogramowania. Poszukujemy osoby kontaktowej, która ceni sobie dobry humor oraz miłą atmosferę w pracy.

Opis stanowiska
Osoba na stanowisku będzie odpowiedzialna za rozwój oprogramowania sklepu internetowego i hurtowni internetowej.
Integracje z portalami aukcyjnymi, integracje z oprogramowaniem magazynowym, integracje z zewnętrznymi systemami informatycznymi oraz bieżące prace nad nowymi funkcjami będą w ramach codziennych obowiązków osoby zatrudnionej na stanowisku.
Zatrudniona osoba będzie pracowała w cztero osobowym zespole IT, w którym będzie miała wsparcie ze strony grafika i project managera.
Osobie zatrudnionej na stanowisku zapewniamy szkolenia programistyczne z zakresu obsługi sklepu internetowego.

Kwalifikacje:
- PHP 5 OOP
- HTML
- CSS
- Smarty 3
- Zend Framework 1.9.7
- ExtJs
- PHP Gacl
- Gettext
- Xajax
- Mysql
- Doctrine
- Allegro API
- Dotpay API
- SVN Repository

Co oferujemy:
- nieformalną atmosferę w miłym gronie
- możliwość ustalania godzin pracy
- atrakcyjne wynagrodzenie
- komplet narzędzi pracy
- po okresie próbnym umowę o pracę w biurze w Będzinie

Dane firmy:
PPHU KOLBA Matuszczak Łukasz
ul. Limanowskiego 65
42-506 Będzin
NIP: 625-219-60-69
REGON: 278262084

Osoba kontaktowa:
Mateusz Matuszczak
email: admin@kolba.pl
Tel: 32 314 17 97 / wew 11

Forma kontaktu:
Dokumenty aplikacyjne (CV oraz List Motywacyjny) wraz ze zdjęciem prosimy wysyłać na e-mail admin@kolba.pl z dopiskiem "Programista PHP".

Aby dokumenty mogły wziąć udział w procesie rekrutacyjnym, proszę do aplikacji dołączyć zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych o treści:

"Wyrażam zgodę na pozostawienie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy w bazie danych PPHU Kolba z siedzibą w Będzinie przy ul. Limanowskiego 65 oraz na przetwarzanie ich dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dn. 29.08.97 r. (Dz. U. Nr 133 poz. 883). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/zostałam poinformowany/poinformowana o przysługującym mi prawie do wglądu, poprawiania i usunięcia moich danych osobowych, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne."

Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi na wybrane oferty.
Przesłanych aplikacji nie zwracamy.
wookieb
Brak pełnych danych firmy. Przenoszę.
kolba
Dzięki za uwagę, dane uzupełniłem.
Proszę o przeniesienie do działu Praca oferowana
wookieb
Przywracam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.