O nas:
Nasza firma zajmuje się sprzedażą detaliczną i hurtową sprzętu militarnego, myśliwskiego i turystycznego.
Nasze grono tworzą dobrze zorganizowane i ambitne osoby z poczuciem humoru. Pracujemy w nowym biurze w spokojnej dzielnicy Będzina.
Poszukujemy:
Poszukujemy osoby dobrze zorganizowanej z dwu letnim doświadczeniem w programowaniu. Poszukujemy osoby, która stawia na jakość rozwiązań, dla której pojęcia usability oraz accessibility są wyznacznikiem wyprodukowanego oprogramowania. Poszukujemy osoby kontaktowej, która ceni sobie dobry humor oraz miłą atmosferę w pracy.
Opis stanowiska
Osoba na stanowisku będzie odpowiedzialna za rozwój oprogramowania sklepu internetowego i hurtowni internetowej.
Integracje z portalami aukcyjnymi, integracje z oprogramowaniem magazynowym, integracje z zewnętrznymi systemami informatycznymi oraz bieżące prace nad nowymi funkcjami będą w ramach codziennych obowiązków osoby zatrudnionej na stanowisku.
Zatrudniona osoba będzie pracowała w cztero osobowym zespole IT, w którym będzie miała wsparcie ze strony grafika i project managera.
Osobie zatrudnionej na stanowisku zapewniamy szkolenia programistyczne z zakresu obsługi sklepu internetowego.
Kwalifikacje:
- PHP 5 OOP
- HTML
- CSS
- Smarty 3
- Zend Framework 1.9.7
- ExtJs
- PHP Gacl
- Gettext
- Xajax
- Mysql
- Doctrine
- Allegro API
- Dotpay API
- SVN Repository
Co oferujemy:
- nieformalną atmosferę w miłym gronie
- możliwość ustalania godzin pracy
- atrakcyjne wynagrodzenie
- komplet narzędzi pracy
- po okresie próbnym umowę o pracę w biurze w Będzinie
Dane firmy:
PPHU KOLBA Matuszczak Łukasz
ul. Limanowskiego 65
42-506 Będzin
NIP: 625-219-60-69
REGON: 278262084
Osoba kontaktowa:
Mateusz Matuszczak
email: admin@kolba.pl
Tel: 32 314 17 97 / wew 11
Forma kontaktu:
Dokumenty aplikacyjne (CV oraz List Motywacyjny) wraz ze zdjęciem prosimy wysyłać na e-mail admin@kolba.pl z dopiskiem "Programista PHP".
Aby dokumenty mogły wziąć udział w procesie rekrutacyjnym, proszę do aplikacji dołączyć zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych o treści:
"Wyrażam zgodę na pozostawienie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy w bazie danych PPHU Kolba z siedzibą w Będzinie przy ul. Limanowskiego 65 oraz na przetwarzanie ich dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dn. 29.08.97 r. (Dz. U. Nr 133 poz. 883). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/zostałam poinformowany/poinformowana o przysługującym mi prawie do wglądu, poprawiania i usunięcia moich danych osobowych, jak również, że podanie tych danych było dobrowolne."
Zastrzegamy sobie prawo do odpowiedzi na wybrane oferty.
Przesłanych aplikacji nie zwracamy.