kamiox
28.06.2004, 02:51:47
Prosze o ocene i sugestie co poprawić itp. Ogólnie jak wam się podoba?
LinkStrona jest we wstępnej fazie budowy, więc nie wszystko działa i jest pewno duzo bugów. Dlatego proszę o wysyłanie info co działa źle itp.
invx
28.06.2004, 07:52:08
1. nie podoba mi sie tlo w polu text przy loginie i hasle, jak wpisuja dluzszy login, mozna sie pogubic.
2. a:hover w menu do wymainy, po najechaniu ma byc link lepiej widoczny, a nie mniej,
3. wyniki sondy, po glosowaniu, dobrze bylo by ogladac, na miejscu sondy,
4. w dziale na forum, te chmurki, mi jakos nie leza
5. lay 6/10 tresc 2/10 oskryptowanie ?/10
Sh4dow
30.06.2004, 15:30:15
Ogolnie portal nie wiem czemu nie przekonuje mnie do siebie. Nie chodzi o to ze nie zajmuje sie tym ale brakuje na czym zawiesic oka. Szata graficzna dawal bym na jakies 3/10 bo w miare czytelnie, no moze poza tym co wspomnial invx. Jelsi chodzi o rozlozenie tresci, to tak po chinsku, jakotako. Ciekawe rzeczy maja byc widoczne. jakies obrazki. Moja ocenna to 4/10.
mirrow13
1.07.2004, 11:49:33
* układ jest dość czytelny, ale i dość pospolity a przez to nudny. Może trochę więcej inwencji

* Kolorystyka: dobrze stonowana, ale nudna i jak mój poprzednik zauważył - linki "znikają" zamiast się "uwypuklać"
* A co to za tematyka? Hmm... Trochę przypomina mi to okrojony serwis wp.pl albo innego portalu, gdzie takich nowinek technicznych też nie brakuje. W sumie to nie wiem na czym to ma polegać. Taki serwis informacyjny? hmm...
** w sumie to... nudne.
Pozdrawiam