Witam,
szukam pracy. Jestem zainteresowany długoterminową współpracą, ale krótkie, ciekawe kontrakty też wezmę pod uwagę. Niestety, ale w Polsce nie ma zwyczaju podawania wynagrodzenia i takim jak ja jest dość trudno znaleźć ciekawą ofertę. Jestem programistą PHP z wieloletnim doświadczeniem (zaczynałem, gdy php4 dopiero się rozkręcał). Oczywiście wszystkie technologie powiązane również są mi nie obce (skromnie mówiąc). Preferowany framework to ZF. Język angielski pisanie/czytanie biegle, mówienie/słuchanie komunikatywnie (pracowałem zagranicą). Myślę, że referencje, które posiadam potwierdzą moje umiejętności i charakter odpowiedni do pracy zdalnej (nie każdy może pracować zdalnie). Więcej informacji o mnie (cv, przykład kodu etc.) na życzenie, po podaniu nazwy firmy i wstępnych warunków współpracy. Jedyny mój warunek - możliwość pracy zdalnej, z okazjonalnymi spotkaniami w Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu Łodzi lub Krakowie (kolejność losowa). Właściwie jeśli nie częściej niż raz na miesiąc, to możemy się spotkać w dowolnym miejscu w Polce / Europie. Proszę o poważne oferty.
Mam również możliwość przyjęcia zlecenia dla więcej niż jeden osoby tzn. mam grupę zaufanych i sprawdzonych współpracowników, którzy żadnej pracy się nie boją.
kontakt: phpmaniak.pl@gmail.com
Pozdrawiam