Pawel-ad
11.10.2011, 23:15:17
witam,
po wielu bojach udalo mi sie wreszcie podpisac umowe z platnosci.pl, ale teraz mam problem, bo oni nie udostepniaja zadnego przykladu w PHP. jest tylko dokumentacja, ale na tyle to sie nie znam, zeby z tego napisac.
macie moze jakies dobre przyklady? widze ze sie polaczyli z payu, wiec nawet nie wiem czy te stare co znajduje w necie beda dobre
IceManSpy
11.10.2011, 23:45:17
Skoro się nie znasz, to może poszukaj kogoś, kto pomoże Ci to zintegrować. Tak będzie bezpieczniej dla Ciebie, bo na pewno jest tam wiele zmiennych, które przypisane są do Twojego konta. Dlatego gotowca raczej nie znajdziesz.
Stef@n
6.12.2011, 16:58:47
Witam, mam podobny problem z montażem PayU na własnej stronie. Nie ma jakiegoś przykładowego kodu, zalążek jak wywoływać płatność coś na dobry początek? Dokumentacja powiedział bym jest zawirowania, nie wiadomo co czego się tyczy.
Proszę nie pisać jak IceManSpy bo jeśli chce, ktoś pomóc za $$ to proszę pisać na PW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.