Cytat(zalew @ 2004-07-04 00:51:55)
skorzystaj z .NET.. napiszesz aplikacje w c++.net i zaprezentujesz ja przegladarce poprzez asp.net.. hm?
uff albo to wy sie uwzieliscie, albo to ja nie potrafie napisac zwiezlego i przede wszystkim jasnego pytania...jak znam zycie to pewnie to drugie

spojrz na moj warsztat - jakos .NET tam raczej nie pasuje

nawet gdybym chcial sie przezucic na winde to perspektywa kupna porzadnego windowsowego systemu pod serwer jakos mnie przerarza, skoro najnowszego slacka czy freebsd moge miec po kosztach lacza internetowego

poza tym spora czesc projektu juz napisalem - czerpiac przy tym pelna reka z dobrodziejstw unixa - gniazd, watkow, laczy nazwanych, co za tym idzie przeniesienie pod winde rownoznaczne byloby z pisaniem niemal wszystkiego od nowa - jedynie czesc klas moglaby pozostac nienaruszona, a to o tyle niewygodne, ze zostaly mi juz do napisania tylko dwa elementy - zamiana xmlowych danych ktore produkuje serwer na html i jeszcze jeden zupelnie nie zwiazany z tematem
jesli dane sa w xmlu to odrazu nasuwa sie pomysl wykorzystania xsl - niestety to odpada.. dalczego? ano dlatego ze wiekszosc grafikow wie o nim tyle co ja o grafice...
zeby bylo jasne - odpowiedze brzmi nie.. nie pasuje :roll2: