Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsze tagi reklamowe.
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Klycior
Cześć !

Na swojej stronie posiadam możliwość kupna reklamy za pomocą AdTaily - każdego raczej dobrze znany.
Osoba bądź firma, która ma zamiar reklamować swój serwis korzysta z wyszukiwarki w celu dobraniu odpowiednich serwisów. Często jak zauważyłem reklamują się spore firmy, lecz przeważnie mnie szczęście omija. A wina pewnie złych dobranych tagów serwisu przez co reklamodawcy do mnie nie trafiają.

Wie ktoś gdzie znajdę najpopularniejsze tagi, których posługują się reklamodawcy ?
Obecnie korzystam z czegoś takiego: www użytkownicy młodzież pliki pobierz admini zabawy gry dorośli internet portal

Z góry dziękuję.
Pawel_W
nie wiem, czy o to Ci chodzi, ale jest coś takiego jak google trends smile.gif
Klycior
To co mi przedstawiłeś to nic innego jak wyniki dla danych fraz wyszukiwarki google.
Mnie jednak chodzi o najpopularniejsze tagi, którymi posługują się reklamodawcy.
Czyli załóżmy że masz forum ogólno tematyczne; chcesz je zareklamować - jakie frazy wpiszesz aby znaleźć odpowiednie serwisy.
darko
Nad tym pracuje cały sztab ludzi od SEO i SEM. To nie działa tak, że masz jakąś stronę, do której nawet nie podałeś adresu, a my podamy Ci najbardziej dopasowane słowa kluczowe, niestety.
Klycior
No rozumiem lecz ja nie chcę reklamy kierować do poszczególnych firm, lecz oczekuję tych najpopularniejszych fraz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.