Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Wyświetlanie linku w echo
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Tho
Być może to wina tego że chcę to zrobić w mail(), ale nie wyświetla tego jako link, czy mail() pozwala na linki, a może ja źle go dodaje?

Proszę o pomoc.
nospor
Po pierwsze: echo nie służy do wyświetlania czegokolwiek w mailu
Po drugie: jeśli mail ma interpretować kod html, a link jest kodem html, to należy to okreslić przy wysyłaniu maila.
Tho
Dzięki, pomagasz mi zawsze na tyle że włączam gogle.
nospor
Za bardzo nie rozumiem, czy to jakaś ironia z Twojej strony czy nie.
Pomogłem na tyle ile zrozumiałem Twój post. Jeśli oczekiwałeś czegoś więcej to wystarczyło podać kod, jaki masz, bym miał wówczas pełny wgląd na sytuację.
Tho
Nie no rozumiem Cię i popieram smile.gif

Przecież też nie możesz sobie pozwolić na marnowanie czasu rozdając wszystko za darmo, nieznajomym, potencjalnej konkurencji. smile.gif

Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam.
nospor
Cytat
rozdając wszystko za darmo, nieznajomym, potencjalnej konkurencji
Jednak nie zrozumiałeś. Napisałem, że odpowiedziałem ci najlepiej jak mogłem. Gdybyś uraczył nas swoim kodem, wówczas mógłbym ci wskazać ewentualne błędy tudzież napisać co masz jeszcze dopisać. A ty nas nie uraczyłeś kodem, więc mogłem strzelić tylko ogólnikowo, bo się jedynie domyślałem co tam masz z kontekstu Twojego jednego krótkiego zdania.
gac3k
Cytat
potencjalnej konkurencji
- cóż za samokrytyczne wyznanie smile.gif
by_ikar
echo nie używa się w funkcjach, przy podawaniu parametru. Nie znasz kompletnie podstaw php, polecam jakiś kurs/książkę/manual i poczytaniu o na prawdę podstawach. W książce może to zajmować z kilkanaście stron a i sobie czasu na szukanie rozwiązania nie będziesz marnować jak i innym nie będziesz deptać po odciskach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.