Użytkownik podaje nazwę folderu i 36 plików do wgrania (po trzy do każdego miesiąca). Zrobiłam formularz jednak działa on na serwerze lokalnym a jak przenoszę go na hosting to wczytuje tylko pierwsze 20 plików.
Tutaj jest skrypt:
$folderStr = $_REQUEST['folderName']; $upload_path1 = './upload_files/'.$upload_folder.'/1/'; ... $upload_path12 = './upload_files/'.$upload_folder.'/12/'; else { ... $path1= $upload_path1.$_FILES['uploadArray']['name'][0]; ... $path36= $upload_path12.$_FILES['uploadArray']['name'][35]; if($_FILES['uploadArray']['size'][0]>0) { } ... if($_FILES['uploadArray']['size'][35]>0) { } } }
<form method="post" action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" id="contactform" enctype="multipart/form-data"> <table> <tr> <td> <input name="uploadArray[]" type="file" id="uploadArray[]" size="10" /> ... ... <input name="uploadArray[]" type="file" id="uploadArray[]" size="10" /> </td> </tr> <tr> <td> <input type="submit" value="Upload" name="submit" class="button" /> </td> </tr> </table> </form>
I tak jak wspomniałam. Ładuje tylko 20 pierwszych plików. Czy coś trzeba zmienić w ustawieniach hostingu bo na serwerze lokalnym mi działa?
Czy ktoś ma pomysł jak jeszcze inaczej można wgrać pliki na serwer poprzez formularz?