Cytat(matys @ 2004-07-07 07:35:33)
Witam..!
Temat zapewne wałkowany był juz na forum...Mianowicie poszukuje materiałów na temat OOP, przeczytałem arykuły z php.pl, jednak nadal jest mi mało..Starałem się szukać na stronach zagranicznych, bo o tym ze w polskim internecie na ten temat nie znajdzie sie chyba nieczego to już chyba wszyscy wiedzą...Lecz nawet tam na zagranicznych stronach nic ciekawego nie znalazlem...jedynie podstawy i krotki opis...Jeśli dysponowalibyście jakimis linkami, to prosiłbym, żebyście mi pomogli, najchętniej skorzystałbym jeśłi byłby to opis OOP z implementacją w C++, lecz jeśli takowego nie będzie ksorzystam z każdego innego...może być po angielsku(nie sprawi mi to problemu)
poszukaj gdzies na googlach kursu c++ bez cholesterolu - z tego co pamietam dosc dobrze jest tam opisane OOP, ale nie tylko
tyle ze c++ tak naprawde nie jest stworzony do OOP - w nim sie po prostu programuje - i IMO jego najwieksza zaleta to elastycznosc - kazdy moze pisac we wlasnym stylu... co jednak ma tez pewne wady - nie jest to jezyk specjalnie stworzony do OOP, jesli takiego szukasz to przerzuc sie na jave, albo cos doglebnie obiektowego
a i jeszcze jedno - na googlach poza tym ktory wymienilem jest cala masa materialow o OOP, nawet nie proboj mowic ze szukales, bo nie szukales - jak poswiecisz troche czasu (10min?

) to znajdziesz wiecej materialow niz ci potrzeba, owszem wiekszosc po angielsku co moze byc problemem, ale polskie tez sie znajda..