wpawel
31.03.2003, 11:13:15
Jak mozna wyszykac kody kolorystyki, chce np uzyc innego koloru tla, interesuje mnie blekitny, nie moge wyszykac tabel kolrow dla php.
itsme
31.03.2003, 11:27:44
W ostatnim czasie zauważyliście (stali bywalcy forum.php.pl), że przez pytania z których nic nie wynika oraz nie trzymające się tematyki poziom forum powoli idzie w dół.
Dlatego ten post ma służyć jako przestroga dla wszytskich nowych użytkowników aby uważnie i bardzo mocno zastanowili się na tematem posta oraz jego treścią.
Wszystkie dziwne posty będą przesuwane do innych działów (zgodnie z tematyką) w przypadku braku możliwości zklasyfikowania post zostanie usunięty.
do użytkownika wpawel: proszę o sprecyzowanie problemu, opisanie go tak aby pozostali użytkownicy mogli go zrozumieć.
do wszyskich: na dniach powstanie regulamin forum.
Wydaje mi sie, ze jemu chodzi o zmiane koloru tla strony na blekitny

.
Kod
<body bgcolor=lightblue>
Inaczej tego topicu nie da sie zrozumiec

.
dragossani
31.03.2003, 11:45:27
Cytat
Jak mozna wyszykac kody kolorystyki (...) nie moge wyszykac tabel kolrow dla php.
Dwa razy wyszykywałeś i nic? Na prawde nie wiem o co chodzi w pytaniu. Może o kolorowanie składni wbudowaną w php funkcją (czyli jak ustawić zmienną
highlight.bg)? Ciężko się domyślić.
wassago
31.03.2003, 12:02:53
moze chodzi mu o to aby po wyszukaniu jakiegos wyniku wysletlil sie inny kolor tla niz dotychczasowy... przez else / if ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.