Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy Sacz Tuning Team
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
yavaho
Prosze o ocene (jest to dopiero moja 3 strona oparta o MySQL)
www.nstt.pl
Strona działa juz od tygodnia i cały czas się rozbudowuje. (w najblizszych planach jest forum).
Prawie wszystko na stronie oparte jest o baze danych (menu górne, menu lewe, aktualnosci, komentarze, baza klubowiczow, itp.) Administrator moze to wszystko sobie modernizowac na swoj gust (ma do wyboru kilka kombinacji grafiki, do kazdej wiadomosci moze wlaczyc mozliwosc dodawania komentarzy, lub dolozyc link do innej strony czy galerii, itp). Z gory okresla czas wyswietlania aktualnosci na glownej stronie, potem automatycznie wedruja do archiwum. Admin przez FTP wgrwa tylko wieksze galerie zdjec, nie tworzy stron w HTMLu, wszystkim zarzadza przez www. Pewne prawa maja rowiez zarejestrowani klubowicze, ktorzy moga w pewnym stopniu modernizowac aktualnosci i opis swojego samochodu.
A wiec wszelkiego rodzaju tekst pojawiacy sie na stronie znajduje sie w bazie danych - czy to dobre rozwiazanie? - bo dzieki temu administarator nie musi posiadac zadnych umiejetnosci zwiazanych z tworzeniem stron w HTML.
scanner
Opis techniczny sympatyczny. Całość wygląda na przemyślaną.
Co do layoutu - dobzre, ale z lekkim niedostyem. Pod menu lkewym przydałby się jakiś fill, bo lekko pustawo tam jest. Samo menu też bym zrobił lekko innym kolorem. Pasowałby mi tam może jakiś odcień zielonego. W końcu tuning wizualny to nie tylko pogrzebowa czerń. KOlorki można by wziąść z autek w Fast&Furious/2 - tam graficy się IMHO postarali.

Ogólnie jestem na tak.
invx
menu ubogie, pod menu pustka, te kuleczka w topie, mi jakos niepasuja, za "mocne" naglowki newsow, moze warto by pomyslec nadz dzieleniem newsow, na strony, mi sie podoba =>-8/10
eUu@tlen.pl
Zrob jakis margines w menu po lewej. Reszta to co u gory. Kuleczki sa brzydkie. Moze wsadz cos do nich?

6/11
Kinool
nie trzymaj kodu php w plikach inc to kuszenie "losu"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.