Cytat(Zbłąkany @ 2004-07-23 18:58:18)
niektóre linuxy mają problem z dyskami ATA firmy SEAGATE, sam posiadałem MDK 9.0 i nie wykrywał mego dysku
Przejedz sie na jakikolwiek zjazd fanow owego systemu operacyjnego i zapodaj im na real taki tekst. Jak sie zdecydujesz, to oglos te decyzje tutaj, a pojade z aparatem i kamera. Jesli bedzie light, to wysle to do "Smiechu warte" - na pewno wygram, jesli zas hardcore, to umieszcze na jakims rottenowym serwisie... Amok.
Cytat(invx)
a jakie macie hdd (sATA) i jakie linuxy ? zebym na pewniaka wiedzial ze mi pujdzie jak zainwestuje.
Jeżeli jest to moj temat, to znaczy ze szukalem na forum, do manuala zagladnolem, odpowiedzi nie znalazlem.
Mozesz mi powiedziec, co Twoja sygnaturka ma wspolnego z prawda?! Wystarczylo wpisac dobre, KROTKIE, zapytanie w google a znalazlo mi na ktoryms z pierwszych miejsc idealna odpowiedz. Najpopularniejsze forum nt. sprzetu:
http://hardware.linuxnews.pl/ Powiem wiecej - co jest bardziej przerazajace. W TYM WATKU pojawil sie juz link, ktorego podstrona jest wlasnie hardware.linuxnews.pl. Ludzie, jak Wy chcecie cokolwiek osiagnac?!