Witam,

Zlecę dokonanie kilku zmian i dodania nowych funkcji do skryptu napisanego w PHP - jDownloads (http://jdownloads.com/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=133&task=view.download&catid=24&cid=249). Skrypt jest dosyć przyjaźnie napisany, sam go kiedyś modyfikowałem pod swoje potrzeby, tak więc trochę wiem, jaki plik odpowiada za co. Potrzebne będzie:

-zmiana systemu kompresowania plików (obecnie skrypt przekierowuje do bardzo starej zewnętrznej funkcji ziphp, która nie jest już rozwijana, trzeba przerobić na zipowanie przez linuxowy exec zip lub też skorzystać z czegoś innego, bo obecnie ziphp zużywa kilka gigabajtów RAMu podczas kompresowania małych plików, prawdopodobnie zmiana kilkunastu linijek kodu)
-funkcja dodawania screenów do publikacji (praktycznie kopiuj-wklej, funkcja taka istnieje, ale dostępna jest tylko dla osób, które podesłały dany plik, chcę dodać uploadowanie obrazków dla danych publikacji dostępne dla zwykłych użytkowników, a taka galeria dostępna będzie w oddzielnej ramce przy publikacji)
-tab YouTube - autor pliku może dodać adres filmu na YouTube, który pojawi się potem jako embedded object w oddzielnym tabie.

Pewnie to wszystko brzmi dosyć niezrozumiale, ale osobie, która podejmie się zlecenia wszystko wytłumaczę, bo skrypt jest bardzo prosty w edytowaniu i rozbudowywaniu. Możliwa dalsza współpraca po wykonaniu tego zlecenia, bo jDownloads ma za mało funkcji jak na moje potrzeby.

Kontakt na PW. Wiadomo, zależy mi na dobrym stosunku cena/jakość, preferowane oferty od osób prywatnych. Budżet jest dosyć spory, ale wybiorę najtańszą ofertę.