Mam problem z podziałem na strony. Skrypt dzieli mi wpisy co 10 rekordów. Pierwsza strona wpisu jest ok. Tylko kiedy chcę przejść na następną już mi nie wyświetla kolejnych rekordów. Nie wiem, w którym miejscu mam błąd proszę was o pomoc.
Pozdrawiam
<? ### podpiecie pliku css oraz pliku z wykorzystywanymi funkcjami itp ### ### podpiecie pliku css oraz pliku z wykorzystywanymi funkcjami itp ### $znajdz = $_GET['znajdz']; if($_GET['przeszukaj']=="Szukaj"): { $znajdz = $_GET['znajdz']; $sql = "select COUNT(*) from samochody where producent like '%$znajdz%' "; $wykonaj1 = mysql_query($sql); list($wszystkich)=mysql_fetch_row($wykonaj1); $page = $_GET['page']; if ($page == "") $page="1"; $ile="10"; $podstron = ceil($wszystkich/$ile); $sql="select * from samochody where producent like '%$znajdz%' limit ".(($page-1)*$ile).",".$ile; $result=mysql_query($sql); echo "<p class=wyniki>Wyniki wyszukiwania: $znajdz</p> <br> <p class=ilosc> Ilość samochodów: ".mysql_result($wykonaj1,0,0)."</p>"; if (mysql_num_rows($result)==0) {echo "<p><b>Nic nie znaleziono.</b></p>";} while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)){ ?> <table> <tr> <td> <td><table> <tr> <tr> <tr> <tr> <tr> </tr> </table> </table> <? } } endif; ?> <center><ul class="strona"><li><? for ($i=1; $i<$podstron; $i++) ?> </li></ul> <br>
Pomorzecie ? :/