Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Skrypt demotywatorów
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
-Vito-
Witam

Ostatnio wpadł mi jeden pomysł, który opierałby się na skrypcie podobnym do demotywatorów, ale tu powstaje moje pytanie. Czy to co oferowane jest na allegro jest w ogóle warte polecenia na początek?

http://allegro.pl/skrypt-a-la-kwejk-demoty...2227164459.html

Czy ktoś bardziej obeznany w temacie mógłby się wypowiedzieć na temat tego co oferują na allegro? Szczególnie powyższego linka?
Kshyhoo
Po co na Allegro, możesz znaleźć w Googlach...
-Vito-
Czyli odpowiedź jest prosta jak rozumiem, jeśli mogę znaleźć to w googlach to jest to syf? I na dłuższą mete się nie sprawdzi?
Dominator
To, co znajdziesz w Google to będzie syfem ... lepiej zapłać więcej i bądź pewnym, że dane są bezpieczne (chyba?) wink.gif
Kshyhoo
Skrypty na Allegro to też w większości amatorszczyzna.
Gość
Szukajac w internecie również ofert dotyczących wykonania takiego zlecenia można znależć dużą rozpiętość cen takich zleceń od 100 zł do 10000 zł. I tu moje pytanie. Owszem pewnie biorąc za 10000 zł dostanie się świetnie wykonany projekt(?) , a biorąc za 500 zł niekoniecznie. Więc tak na prawdę czym się kierować szukając firmy, która to stworzy?
zordon
Doświadczenie, portfolio. Jeśli osoba sprzedająca to na allegro ma dużo tego typu projektów na koncie, konto allegro bez negatywów to już jakiś punkt wyjścia. Osobiście nie mam ufności do skryptów na allegro (mimo, że nigdy nie korzystałem ani nie sprzedawałem) - jeśli skrypt jest dobry to lepiej szukać nań klientów z ofertą dostosowania, instalacji i gwarancji i wziąć za to kilkadziesiąt razy więcej. 100 zł za coś takiego? Ja bym się bał.
Majkelo23
Nie radzę kupować w ciemno na allegro. Lepiej zleć napisanie takiego skryptu komuś od podstaw. Osobie, która zna się na rzeczy i może to jakoś udowodnić (portfolio czy coś).
-Vito-
100 zł to tylko przykład podania najniższej ceny. Oczywiście przy tylu też mam obawę. Więc przy jakiej kwocie można sie przestać obawiąć. Chodzi o to, że rozpiętość jest na prawdę ogromna. I zastanawiając się czy jak zapłaci się 500 zł otrzyma się już coś dobrego czy dopiero za 1000 zł a może za 4000zł. Rozumiem, że liczy się portoflio itp jednak mimo to te rozpiętości są ogromne nawet między tymi posiadającymi już całkiem ciekawe doświadczenie z tego typu stronami.
ShadowD
Zapłacisz 5000zł i możesz wpaść w problemy, na forum był wątek o "demotach z allegro" - poszukaj tam było wszystko na ich temat ofc na minus.

Co do tego za ile niekt Ci nie powie, szukaj kogoś kto ma coś w sieci i może Ci pokazać, czym więcej projektów tym lepiej.
-Vito-
Dziękuje za odpowiedzi. Odrobinę rozświetliło mi to sytuację. smile.gif Rozejrzę się najpierw i zobaczę jak się ceny kształtują. Najbardziej mnie martwi kwestia bezpieczeństwa strony. Poza tym pomysł też nie jest pewny jak każdy zawsze jest ryzyko , a do tego zapłacenie kupy kasy za coś co będzie do bani też może trochę dobić smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.