Mam ciekawa prosbe.
Otoz jak sie pisze posta zawsze padaja odpowiedzi w tym stylu.
"Bylo na forum"
"Poszukaj"
"Zajrzyj do manuala"
"Bylo gdzie w poscie tego i tego osobnika"
"Sam to pisalem" ( a mam kilkaset postow napisanych wiec nie bede sie smial jesli sobie poszukasz tak

Moze tego typu odpowiedzi dodac jako plik includowany do kazdego wyniku wyszukiwania. Zaoszczedzi to pisanie przez co niektorych tego typu postow, aby nie nabijali sobie statow aby pokazac ze napisali mnostwo odpowiedzi i sie znaja na php i tego typu sprawach.
Kolejna mila rzecza by bylo ze jesli juz ktos pisze "to bylo na forum" moze niech zapoda linka do tematu bliskiemu problemowi, zaoszczedzi to niepotrzebnego meczenia serwera, skroci czas szukania, jak i zaoszczedzi czas osobie ktora miala problem. Mysle ze to beda jakies plusy takiego rozwiazania. Wiem ze nie musi sie odnosci to do wszystkich ludzi bo niektorzy podaja linki za co im chwała.
Kolejna sprawa jest ze czasem bylo na forum ale nie ma. Szuka sie, znajduje sie jakiegos posta i w danym poscie jest link ktory stal sie niedzialajacym linkiem, i znow pojawia sie pytanie o ten problem i zaczyna sie rekurencja czyli pytanie i odpowiedz w tym samym stylu.
Wiec sie nie dziwcie czasem ze ktos zadaje pytanie po raz setny raz nie uzyskujac konkretnej odpowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia.
ps. moze niektorzy sie zastosuja do mojej uwagi