Poszukuję webmastera-freelancera do naprawy i opieki nad moją stroną. www.allcool4u.pl Potrzebuję osoby biegłej w PHP/ HTML/ CSS, z którą miałbym kontakt tel. i która osobiście by się tym zajmowała. Nie interesują mnie pośrednicy ani agencje.
Proszę o przesłanie swojego port folio i numeru tel. lub dzwonić od razu na numer: 880-80-80-50 allcool4u@op.pl

Poniżej przedstawiam aktualne zapotrzebowanie
Budżet – 1000pln

***DODATKOWY MODÓŁ GALERII MATERIAŁÓW
Opis galerii materiałów:
1. zasada działania tak jak na- www.fotolia.pl - podstawowe fotki mogą być trochę mniejsze ale powiększające się zdjęcie co najmniej dwa razy większe niż na fotoli. Zależy mi na zachowaniu dokładnie takiego mechanizmu powiększania okienek.
2. muszę mieć możliwość stworzyć kilka galerii dla jednego produktu:
np.
Plisy Wariant A:
tkaniny plis grupa A tkaniny plis grupa B tkaniny plis grupa B tkaniny plis grupa C
tkaniny plis grupa D tkaniny plis grupa E tkaniny plis grupa F tkaniny plis grupa G

3. każdą grupę materiałów muszę mieć możliwość przypisać do kilku produktów.
4. po kliknięciu na zdjęcie z galerii materiałów automatycznie musi przejść na stronę „SPRAWDZ CENĘ” i wpisać w miejsce KOLOR wybrany materiał, przyporządkowując jednocześnie odpowiednią grupę cenową w rubryce kalkulatora – WYBIERZ MATERIAŁ.
5. ta sama zasada działania ma działać w przeciwną stronę- czyli po wybraniu zakładki SPRAWDZ CENĘ i wybraniu odpowiedniego produktu i materiału, klikając w rubrykę KOLOR ma się otworzyć wybrana galeria materiałów.
6. każda miniaturka w galerii musi być podpisana albo nazwą pliku, lub wpisywaną ręcznie.
7. możliwość wgrania od strony panelu wielu zdjęć jednocześnie.

dodawanie zdjęć w katalogu głównym ograniczone jest do 10 potrzebuję min 40.
Oraz poprawę zakładki JAK ZAMONTORAĆ, po dodaniu produktu i kliknięciu na niego na głównej stronie wyskakuje dodatkowy napis INSTRUKCJA MONTAŻU, oraz inne produkty nie przypisane do danego produktu. Zakładka JAK ZMIERZYĆ działa poprawnie, może wystarczyło by sklonować zasadę działania do JAK ZAMONTOWAĆ i wszystko by działało wtedy idealnie. Chodzi mi o to iż zakładka JAK ZAMONTOWAĆ powinny mieć tę samą zasadę działania co zakładka JAK ZMIERZYĆ, która działa prawidłowo.
możliwość wgrania wielu zdjęć jednocześnie. Obecnie każde zdjęcie wgrywam pojedynczo.
miniaturka zdjęcia automatycznie podpisana nazwą wgrywanego pliku, plus możliwość późniejszej edycji nazwy.
dodanie cennika jednostkowej ceny towaru.
możliwość wyboru który cennik ma działać do danego produktu.
wysyłanie zamówienia ze schowka i cennika- jak na razie nie działa.
stopka w schowku i cenniku z możliwością edycji.
problemy z logowaniem w panelu administracyjnym. Muszę przechodzić na tryb prywatny.
pasek przewijania do kategorii zamiast stron
CENNIK
Po podaniu niezgodnego wymiaru- informacja o błędzie- co poprawić
Wpisywany tekst w zamówieniu- DODATKOWE INFORMACJE- zwijał wiersze
ZAMÓWIENIE- pola obowiązkowe : tel/ adres/ @