Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana szyfrowwania hasła w Extreme Fusion
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
michalz21
Witam mam problem otóż potrzebóję zmienić kodowanie w CMSie Extrene Fusion z podwójnego MD5 na pojedyncze MD5 jest mi to bardzo potrzebne. Ja przerobiłem rejestrację że koduje pojedynczym MD5 ale podczas logowania hasło znów koduje się podwójnym MD5. Poniżej lik do plików odpowiadających za proces logowania.(myślę że dobre smile.gif )
Pliki.zip
Kshyhoo
Dostałeś już odpowiedź na innym forum, więc wiesz, co zrobić. Chcesz to zlecić, napisz PW do Administracji o przeniesienie wątku do działu Giełda.
michalz21
Właśnie chodzi o to że nie potrafię prawidłowo zedytować tych plików. Dla doświadczonych koderów to 2 min roboty a ja w tym temacie na wet nie raczkuję.
k_@_m_i_l
No to już dostałeś wyżej informacje co musisz zrobić - wiadomość do administracji, z prośbą o przeniesienie tematu do giełdy. Nikt Ci za darmo nie zrobi tego.
Jeśli chcesz pomocy, to poświęć odrobinę czasu, zrób coś, a jak nie będziesz wiedział to Ci pomożemy. Jak nie umiesz php, to masz dziesiątki tutoriali od nauki.
phpion
Racja, przenoszę do "Poszukuję".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.