Proszę was o pomoc.
Wywala mi błąd w lini 156, a nie wiem dlaczego

Chodzi mi jeżeli wkleje adres strony: http://noclegi.eszukaj.com/Beskidy,szukaj.html powinny wyswieltlic mi się, że mogę wejść na kolejne strony wpisów tzw. paginacja. niestety wywala mi błąd. Rekordów pod nazwą "Beskidy" posiadam dwa a wyświetla mi jeden. Mam ustawioną paginację jedną na stronę. Dzięki temu powinno wyświetlić mi kolejna strona, ale nie chce oraz nie zlicza mi ilości rekordów. Proszę o pomoc. Dziękuje
if($_GET['przeszukaj']=="Szukaj"): { ! $pokaz = $_GET['pokaz']; $str = iconv("utf-8","iso-8859-2", $pokaz); $pokaz=$str; $sql="select COUNT (*) from users where miasto like '%$pokaz%' or nazwa_obiektu like '%$pokaz%' or rodzaj_obiektu like '%$pokaz%' or region like '%$pokaz%' or wojewodztwo like '%$pokaz%'"; $wykonaj1 = mysql_query($sql); list($wszystkich)=mysql_fetch_row($wykonaj1); $page = $_GET['page']; if ($page == "") $page="1"; $ile="1"; $podstron = ceil($wszystkich/$ile); $sql="select * from users where miasto like '%$pokaz%' or nazwa_obiektu like '%$pokaz%' or rodzaj_obiektu like '%$pokaz%' or region like '%$pokaz%' or wojewodztwo like '%$pokaz%' limit ".(($page-1)*$ile).",".$ile; $result=mysql_query($sql); ?> <? ?> <table style ="margin-top: 10px;background: #F0F0ED;width:500px;border-radius: 8px 8px 8px 8px;"> <tr> <td><table><td width=130><p class="inne">Region:</p><td><p class=pol><? echo $row['region']; ?></p></tr> <tr> <tr> <td width=130><p class="inne">Rodzaj obiektu:</p><td><p class=pol><? echo $row['rodzaj_obiektu']; ?></p></tr> <tr> </table></table> <? } } endif; ?> <center><ul class="strona"><li><? for ($i=1; $i<=$podstron; $i++) ################################################################################ ?> <? //echo "<a style=wer href='szukaj.php?page=".$i."&znajdz=".$znajdz."&przeszukaj=Szukaj'>$i</a> ";?> </li></ul>