.... case 'zwsu': // Start Get $del = (int)$_GET['del']; if($zwsud) $txt = "".wiadomosc("success", "<span class='wym'>Del</span>").""; else $txt = "".wiadomosc("error","<span class='wym'>Err.</span>").""; } $modf = (int)$_GET['modf']; $typ = (int)$_GET['typ']; if($typ === 1) { $id = (int)$_POST['id']; if ($id === $modf) { if($zwsumvt) $txt = "".wiadomosc("success", "<span class='wym'>Ok</span>").""; else $txt = "".wiadomosc("error","<span class='wym'>Err.</span>").""; } } echo " <div class='trescc info'><p> <p style='text-align: center; font-size: 16px;'><b>".$sp['nazwa']."</b></p><br /><br /> <form action='' method='post'> Nazwa: <input class='buttons2' type='text' style='margin-left: 72px;' name='nazwa' value='".$sp['nazwa']."'/> Komentarz: <input class='buttons2' type='text' style='margin-left: 50px;' name='kom' value='".$sp['kom']."'/> <br /><input class='button2' style='border:0;' type='submit' name='ok' value='Modyfikuj' /></form> </p></div> } } // Koniec GET $us = mysql_query("SELECT * FROM user") or die('Błąd zapytania'); echo $txt; while($us2 = mysql_fetch_assoc($us)) { echo " ".$nazwa." - <a href='?a=zwsu&typ=".$us2['typ']."&modf=".$us2['id']."'>Zmień</a> | <a href='?a=zwsu&del=".$us2['id']."'>Usuń</a> <br /><hr> "; } break; ...
Problem polega na tym, że jak nacisnę: "Usuń" to wyświetla mi się informacja: "Del" oraz od razu usuwa użytkownika, ale gdy dam Zmień i poustawiam tam wszystko, to wyświetla mi się informacja: "Ok", ale zmienia się jedynie w tym podglądzie (pod tym gdzie pisze // Koniec GET) a nie zmienia się w tym formularzu co jest w środku Get'a, można jakimś sposobem wyświetlić nowe dane, tak aby przetrwała mi zmienna $txt ?.
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Edit.:
Jak zobaczycie jakąś literówkę to pewnie mój błąd w czasie pisania posta, ponieważ skróciłem ten kod o kilkadziesiąt linijek w formularzu i wyświetlaniu, tak aby był bardziej czytelny, przejrzysty.