Np. Użytkownik zaprasza 1 osobe. W bazie wszystko ok. A teraz jak chce wyświetlić tak
nick / Liczba zaproszonych
to pokazuje
Użytkownik 0 zamiast 1 ;/
Jest to moja pierwsza modyfikacja i rozumiem ,że pełno rzeczy może być źle
Proszę o pomoc
<?php include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx); include($phpbb_root_path . '/includes/functions_display.' . $phpEx); // Start session management $user->session_begin(); $auth->acl($user->data); $user->setup(); if ($user->data['user_id'] == ANONYMOUS) { login_box('', $user->lang['LOGIN']); } //dane msql //ob //baza zapytanie $mysql= mysql_query('SELECT username,user_referrals FROM `phpbb_users` ORDER BY `phpbb_users`.`user_referrals` DESC LIMIT 10') or die('Błąd zapytania'); if ($mysql > 0) //tytul page_header('Toplista Zapraszających'); /* * prosty przykład przypisywania bloków zmiennych do szablonów * To pozwoli Ci pokazać blok lub tabelę danych w szablonie * jest to bardzo użyteczne dla takich rzeczy jak zapytania SQL do bazy danych i pokazywanie ich w szablonie. */ { 'NICK' => $nick[0], 'ZAPROSZONYCH' => $liczbazaproszen[1], )); } 'body' => 'topinvite.html', )); make_jumpbox(append_sid("{$phpbb_root_path}viewforum.$phpEx")); page_footer(); ?>
Usunałem kodu połączenie z bazą
Plik template mam gotowy i jest dobrze. Tylko jak teraz poprawnie pokazać zmienną $liczbazaproszen[1]