Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Do usuniecia
Forum PHP.pl > Forum > PHP
MrGregorix
Do usuniecia
CuteOne
Nie ten dział a sam system jest hmmm "bezwartościowy". Dlaczego? ponieważ łączysz w jednym pliku kilka rzeczy - połączenie z bazą, sesje i insert. Poza tym loguje on wszystkie akcje użytkownika a co za tym idzie baza w kilka dni/tygodni będzie zawierała tonę śmieciowych danych
MrGregorix
Mówiłem że jestem początkujący. Nad skryptem kombinuje i próbuje go ulepszyć, mam pomysł ale z wykonaniem nie najlepiej.
CuteOne
Wystawiając coś na publikę musisz być przygotowany na krytykę - od Ciebie zależy czy uznasz ją za krytykę konstruktywną czy nie. Jeżeli szukasz oklasków bo napisałeś swój pierwszy skrypt to sorry ale to nie jest właściwe ku temu miejsce.
MrGregorix
Co do działu już przenioslem. I czekam aż ten temat usuną.
nospor
Cytat
Co do działu już przenioslem.
Nic nie przeniosłeś.... założyłeś kolejny temat gdzie indziej.... rozróżniaj na przyszłość te dwa pojęcia....
Przenosić mogą moderatorzy i do nich należało napisać. To co ty zrobiłeś to crossposting i jest "nagradzane". Na przyszłość więc tak łaskawie nie rób.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.