Witam,
zainstalowałem OpenCarta gdyż to małożerny skrypt, działa szybko i przetłumaczyłem sobie już większość rzeczy, dodałem kilka opcji, mam jednak jeden problemik otóż sprzedawać będę towar nie wymagający wysyłki, dlatego niepotrzebne mi pola typu ulica, miasto, województwo, kraj. Klientom to mocno utrudnia a mnie jest niepotrzebne, od wczoraj się z tym bawię i chciałbym żebyście mi pomogli to okiełznać. Przy produktach jest checkbox "nie wymaga wysyłki" jednak to nie zdaje egzaminu gdyż klient musi mimo to wszystkie dane wpisywać. Powiedzcie mi jak się pozbyć jednego pola to z resztą już zrobię.
Edytowałem .tpl i owszem pola usunąłem ale wiadomo php zwraca błędy gdyż nie otrzymuje danych z tych pól, pomyślałem więc że zrobię myk z języka C i przypiszę dane zmiennym w postaci ulica=ulica, miasto=miasto że te zmienne będą zawsze takie same. Żeby skrypt je miał. Jak to zrobić? Próbowałem przez $zmienna=nazwa ale nie chce zaskoczyć, może przez to że nie wiem dokładnie jak brzmią te zmienne. Gdyby się komuś chciało to proszę zerknąć w kod który załączam do tematu. Dzieki.
guest.tpl
guest.php