Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Programista PHP, Niemcy, Bawaria
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
Agurek
Pracuj tam, gdzie inni wyjeżdżają na urlop !

Średniej wielkości agencja reklamy zajmująca się projektowaniem stron, grafiką komputerową, reklamą, fotografią poszukuje pracownika-programisty, który na dłużej związałby się z firmą.

Praca od zaraz, miejsce wykonywania pracy Kempten w południowej Bawarii w Niemczech.
Pierwsze trzy miesiące - okres próbny 2000 - 2300 Euro brutto.
Później umowa na czas nieokreślony ok. 2500 Euro brutto.
Firma oferuje pomoc w zakwaterowaniu i aklimatyzacji.

Od kandydatów oczekuje się min. 2 letniego doświadczenia w zawodzie.
Znajomość języka niemieckiego lub angielskiego przynajmniej w stopniu podstawowym.

Wymagania:
-doświadczenie w rozwoju z PHP,
-dobra znajomość PHP5, OOP,
-znajomość JavaScript i jQuery,
-znajomość (X)HTML, HTML5 i CSS

Mile widziane:
-doświadczenie z CMS, możliwie Drupal 7 i/lub Typo3,
-doświadczenie w rozwoju APP,
-doświadczenie w Web Services i opracowaniu XML

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV w języku angielskim lub niemieckim na mój adres e-mail: nowicka001@wp.pl

Werbewind KG
Bundesstraße 6
D-87538 Fischen-Langenwang
Tel.: +49 8326 385959-0
Fax: +49 8326 385959-10
Email: info@werbewind.com
Web: www.werbewind.com
NIP: DE 231 646 830
teutates
Bawaria w niemczech? Oby tez dozywiala;-)
k_@_m_i_l
Wiem, że nie komentujemy w tym dziale ogłoszeń, ale trochę dziwnie wygląda mail, na który trzeba wysłać CV. Niby firma poszukuje, ale CV trzeba wysłać na maila wp ?
Trochę takie mało poważne ...
Agurek
Prosze Pana, czesto firmy poszukujace pracownikow nie maja czasu na zamieszczanie na polskich portalach informatycznych ogloszen, to chyba jasne. Nie maja rowniez zaufania do typowych headhunterow, dlatego zrocili sie z prosba do mnie o pomoc. A ze dane firmy musialam podac, aby w ogole zamiescic ogloszenie to juz inna para kaloszy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.