mam sobie plik php z formularzem który wysyła na podany adres email jeden załącznik (zdjęcie) i jakieś tam dodatkowe informacje (Autor, email, opis).
Mam problem ponieważ nie wiem jak przerobić ten kod żeby można było wysyłać np. ze 4 zdjęcia jednocześnie.
Już cały dzień się z tym męczę i już nie mam na to siły . Znam tylko jakieś tam podstawy PHP.
Mógłby ktoś pomóc lub nakierować jak to zrobić?
A jeśli nie da się z tym nic zrobić to czy PHPMailer byłby do tego odpowiedni?
Mam nadzieję że ktoś pomoże.

<h1>Prześlij nam swoje zdjęcia</h1> <?php $wynik = safe_query("SELECT * FROM ".PREFIX."contact"); $mail = $dr['email']; //sprawdzenie czy załącznik pochodzi z formularza if ($_POST["wyslij"]==1) { $plik_nazwa_tmp = $_FILES["plik1"]["tmp_name"]; $plik_nazwa_oryginalna = $_FILES["plik1"]["name"]; $plik_wielkosc = $_FILES["plik1"]["size"]; $tresc_ = $_POST["tresc"]; //Sprawdzanie czy plik istnieje, jesli tak to sprawdza rozszerzenie if($_FILES["plik1"]["name"]!='') { //plik jest obrazkiem } else{ $blad++; } } // system sprawdza czy wszystkie pola zostały wypełnione if (!$autor) { $blad++; } $blad++; } if (!$tresc) { $blad++; } // jeżeli nie ma błędu, to wiadomość e-mail zostaje wysłana if ($blad == 0) { // dane o odbiorcy, nadawcy $odbiorca = $mail; $tytul = "Zdjęcia do akceptacji."; $nadawca = $autor; $nadawca_mail = $email; // treść listu $tresclistu = " Autor: $imie<br /> E-mail: $email<br /> <br /> Treść: $tresc "; // definicja nagłówków $naglowki = "From: $nadawca <$nadawca_mail>\n"; $naglowki .= "MIME-Version: 1.0\n"; $naglowki .= "Content-Type: multipart/mixed;\n"; $naglowki .= "\tboundary=\"___$znacznik==\""; // nagłówki listu $tresc="--___$znacznik==\n"; $tresc .="Content-Type: text/html; charset=\"UTF-8\"\n"; $tresc .="Content-Transfer-Encoding: 8bit\n"; $tresc .="\n$tresclistu\n"; { $tresc .="--___$znacznik==\n"; $tresc .="Content-Type: multipart/mixed;\n"; $tresc .="Content-Disposition: attachment;\n"; $tresc .=" filename=\"$plik_nazwa_oryginalna\"\n"; $tresc .="Content-Transfer-Encoding: base64\n\n"; $tresc .="--___$znacznik==--\n"; } // wysłanie listu echo "<p class=\"poprawnie\">E-mail został wysłany poprawnie. Po akceptacji zdjęcia pojawią się na stronie.</p>"; } else { echo "<p class=\"blad\">E-mail NIE został wysłany poprawnie. Spróbuj ponownie lub skontaktuj się z administratorem.</p>"; } } } ?> <div class="dodaj_"> <form name="zalacznik" class="form" action="" method="post" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="wyslij" value="1" /> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="2000000" /> <p>Dodaj krótką treść, która ma się pojawić przy zdjęciu. Możesz też podać linki do wielu zdjęć.</p> <p><textarea id="dodaj_tresc" name="tresc"></textarea></p> <p>Dodaj zdjęcie <small>(Wymagany format pliku to: jpg, png, gif)</small></p> <p><input type="file" name="plik1"/></p> <p><input id="wyslij" type="submit" value="Wyślij" /></p> </form> </div>