huubi
1.01.2013, 20:01:40
Witam.
Mam taki problem. Wujek zlecił mi zrobienie strony internetowej.
A ja, jako że w HTML jestem zielony, to mam problem jak zrobić przycisk "Do koszyka" z całymi jego funkcjami. Ciekawi was pewnie jak robię taką stronę skoro prawie nic nie umiem. Używam edytora graficznego "Front Page 2003". Ale do rzeczy. Jak zrobić by taki przycisk odsyłał do strony "Mój koszyk" i dodawał daną rzecz do niego, by pojawiały się tam wszystkie produkty z osobna, oraz jak już się kupi takowy, żeby wysyłane było powiadomienie na E-mail. A także, żeby do kupującego automatycznie został wysłane dane takie jak: imię, nazwisko, numer konta, nazwa firmy itd. itp.
Liczę na waszą pomoc.
Pawel_W
1.01.2013, 20:22:35
tutaj bez znajomości php się nie obejdzie, odsyłam do dobrego kursu (linki znajdziesz na forum)
huubi
2.01.2013, 16:40:01
A nie ma gdzieś jakichś gotowych schematów na to ? Bo średnio mam czas na naukę tego
viking
2.01.2013, 16:47:14
Bez znajomości kilku rzeczy nie masz szans tego zrobić. To nie jest zadanie do którego się przysiada i nie mając pojęcia o temacie robi bez zastanowienia. Musisz albo doczytać, albo niech wujek komuś to zleci.
huubi
2.01.2013, 16:55:56
Ehhh, czyli nie mam wyjścia. Dzięki wielkie.
k_@_m_i_l
2.01.2013, 17:47:12
Da się, oczywiście że się da to zrobić nawet bez znajomości html.
Zainteresuj się np. joomla (+ komponent virtuemart, jak masz sklep robić), bądź innych gotowych systemów.
Poza tym, to wybrałeś zły dział.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.