Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Pobieranie danych o kupujących z Allegro
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
pitu
Witam

Tworzę skrypt, którego zadaniem będzie zapis informacji o kupujących na moich aukcjach. W tym celu chciałem skorzystać z metody doMyContact:
http://allegro.pl/webapi/documentation.php...10#method-input

Niestety sortowanie w niej zostało zdezaktualizowane. Przy każdym pobraniu chciałem zwiększać ofset tak abym pobierał tylko nowe zakupy, niestety nowe zakupy wrzuca w losowe miejsca. Nie są one na końcu. Dodatkowo nie mogę ciągle używać ofset 0, ponieważ zwracanych jest tylko 50 wyników od ofsetu 0.

Mógłby ktoś poradzić jak to rozwiązać lub polecić inną metodę z API Allegro, dzięki której pobiorę nazwę użytkownika, e-mail.
wNogachSpisz
Olej api allegro, ono raz działa a raz nie. Podepnij się pod email.
pitu
Wolałbym jednak wykorzystać API. W przyszłości chciałem zmienić skrypt do obsługi wielu kont allegro, w tym udostępniać go innym.

Może ktoś inny miał z tym problem i wie jak to rozwiązać lub poleci inną metodę, dzięki której pobiorę owe dane posortowane według daty zakupu.
wNogachSpisz
Wolisz rozwiązanie które nie będzie działać? Dobrze się czujesz?
pitu
Dlaczego uważasz, że nie będzie działać? Zobacz ile jest komercyjnych rozwiązań opartych o API Allegro i działają. Korzystałem z dwóch i nigdy nie miałem problemów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.