Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne]Usunięcie potwierdzenia po wciśnięciu Lubię to
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
GuruNetYT
Jak usunąć na swojej stronie jeśli dodałem Lubię to to żeby odwiedzający klikający Lubię to nie musieli jeszcze do tego potwierdzać że to lubiąquestionmark.gifquestionmark.gif
piotr.pasich
Przydałby się adres strony gdzie jest umieszczony guzik lubię to i szerszy opis o co dokładnie chodzi. Przypuszczalnie o to, że po kliknięciu lubię to pokazuje się okienko z napisem "Czy na pewno chcesz to polubić", albo podobnym. Z tego co pamiętam, facebook po prostu musi zaufać takiemu fan page'owi, do którego jest podpięty guzik - czyli fan page musi mieć więcej niż X fanów, lub domenie, na której został umieszczony - trwa to kilka tygodni. Ręcznie nie da rady tego obejść.

Kiedyś miałem taki problem z aplikacją na FB - przed dostaniem się do aplikacji trzeba było polubić fan page firmy. Rozwiązaniem było postawienie aplikacji w domenie, z której już kiedyś korzystałem na facebooku - podziałało natychmiastowo.

Pozdrawiam,
Piotr at XSolve
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.