Witam serdecznie,
Niektórzy może słyszeli coś o eXtreme-Fusion, albo o PHP-Fusion. Jeśli nie, to krótko wspomnę, że jest to CMS tworzony przez polską ekipę, której jestem przedstawicielem. Jeszcze kilka lat temu był to dość popularny system w naszym kraju przy zastosowaniu głownie na strony tematyczne typu anime, gry, strony klanowe.
Nie była to popularność skali Drupala czy Joomli, ale jak wpiszecie w Google eXtreme-fusion CMS, to wyskoczy na prawde spora ilość wyników i różnego rodzaju dyskusji na forach, nie tylko naszego Supportu, ale także innych o tematyce webmasteringu.
Tyle w kwestii wprowadzenia myślę że starczy. Zawsze można doczytać na wikipedii czy wygooglować. Gdyby ktoś miał pytania to zapraszam na priv lub pod adres z sygnaturki.
Temat ten dotyczy najnowszej wersji EF, oznaczonej numerem 5 i będącej w fazie beta. Tworzyliśmy ją w dość skromnej ekipie. Obecnie zostałem już tylko ja i kilku koderów.
Reszta ma za dużo pracy na głowie, więc przestała się udzielać.
W związku z tym mam taką prośbę, byście troszkę nam pomogli w dokończeniu systemu. Myślę że jest to dość fajna inicjatywa, zważywszy na to że są chętni do używania CMS-a i taka grupowa praca jest okazją nie tylko do ćwiczenia umiejętności i wolontariatu w dzieleniu się efektem pracy ze społecznością open source, ale też i dobrej pogadanki w zgranej ekipie.
Jeśli ktoś chciałby pomóc, niezależnie czy jest koderem,, czy programistą, to proszę napisać na maila support@extreme-fusion.pl lub na priv.
http://extreme-fusion.pl/
Pozdrawiam