Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]moja strona domowa
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
verrak
Bardzo prosiłbym o ocene mojej skromnej stronki domowej: http://www.verrak.republika.pl
Od razu mówię, że wiem, że może się ciut długo wczytywać, więc tego proszę nie brać pod uwagę przy ocenie :]
sf
niestety ...

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...ak.republika.pl

popraw to pogadamy tongue.gif
.dragonfly
@sf: Nie sadze zeby 3 bledy z walidatora W3C dyskredytowaly prace verraka.

Strona nie szokuje wygladem, ale tez nie wypada tragicznie. Widac ze chlopak sie staral :-) Bardzo fajna czcionka w menu, troche dziwne przyciski i obrazek przypominajacy przypadkowa zabawe w Photoshopie smile.gif Po kilku poprawkach strona bedzie do "przyjecia" winksmiley.jpg
hwao
Mi osobiście całość się wogule nie podoba, to chyba nie mój styl tongue.gif

Ten font jakoś tak wciśnięty bez pomysłu - torche to wyglada jakby bylo zlozone z przypadkowych rysunków.
scanner
W pełni zgadzam się z hwao.
Brak spójności projektu.
Vertical
Wiesz, mogłoby być, gdyby nie ta chol.... strasznie niespójna kolorystyka, styl czcionki i niewygładzone przyciski. Wszystko jest tak, jakbym klikając w następny dział znalazł się na innej stronce. Radziłbym Ci to zmienić jak najszybciej. Na razie ocena: 4-/10
verrak
Cytat(kAzu^ @ 2004-09-20 20:17:14)
@sf: Nie sadze zeby 3 bledy z walidatora W3C dyskredytowaly prace verraka.

Strona nie szokuje wygladem, ale tez nie wypada tragicznie. Widac ze chlopak sie staral :-) Bardzo fajna czcionka w menu, troche dziwne przyciski i obrazek przypominajacy przypadkowa zabawe w Photoshopie smile.gif Po kilku poprawkach strona bedzie do "przyjecia"  winksmiley.jpg

Po 1 - z 3 bledow walidatora - 2 generowane sa przez reklamy republiki :|
Po 2 - nie jest to przypadkowa zabawa w photoshopie, bo nawet nie robilem tego w photoshopie winksmiley.jpg A calosc byla skrupulatnie zaplanowana i schematycznie rozrysowana na papierze! biggrin.gif
Po 3 - kolorystyka jest taka, gdyż wiąże się to po 1 z historia strony - większość działów kiedyś była kompletnie osobnymi stronami i niejako teraz jest to kontynuowane a po 2 - różna kolorystyka ma swiadczyc o odmiennym charakterze tej strony, a po 3 o niezdecydowaniu moim co do kolorow i po 4 o tym, że każdy obrazek niejako "opisuje" zawartosc podstrony smile.gif
A po 4 nie rozumiem o co chodzi w "niewygładzonych przyciskach" :]
eS...
Cytat(sf @ 2004-09-20 21:12:25)

hmm republika dodaje sobie na poczatku cos takiego
  1. <script src="/popup_DEFAULT_006.js" DEFER></script>

więc walidator nie przepuści smile.gif nawet jak z resztą będzie ok
yavaho
Zgubiles gdzies znaczniki <head></head>
Title powinno znajdywac sie miedzy nimi.
sf
Cytat(eS... @ 2004-09-25 16:11:41)
hmm republika dodaje sobie na poczatku cos takiego
  1. <script src="/popup_DEFAULT_006.js" DEFER></script>

więc walidator nie przepuści smile.gif nawet jak z resztą będzie ok

bosz tongue.gif juz do nich napisalem, ale jak znam zycie to pewnie mnie oleja laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.