Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [GOP/zdalna] Programista PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Rafał.
Witam,

Jestem współwłaścicielem firmy informatycznej. Chociaż jesteśmy młodą spółką to jest kładziony duży nacisk na jej szybki rozwój. Niebawem, do miesiąca czasu, wystartujemy z własnym portalem internetowym. To nie wszystko, od razu potem zabieramy się do tworzenia kolejnych własnych projektów, których specyfikacje są już przygotowane i czekają na realizację. Zamierzamy ciągle inwestować i rozwijać firmę. Poszukujemy obecnie programisty PHP na pełen etat lub na umowę zlecenie. Jesteśmy firmą bardzo dobrze rokującą, perspektywiczną ale początkującą co ma wpływ na wynagrodzenie w początkowym okresie naszego funkcjonowania które na pewno się będzie zmieniać wraz z rozwojem przedsiębiorstwa. Jesteśmy skłonni przystać na pracę zdalną z wizytą raz w tygodniu w biurze lub po prostu pracą na stanowisku w biurze.

Wymagania:
- bardzo dobra znajomość PHP, SQL i frameworku Kohana (najnowsza wersja),
- miejsce zamieszkania: GOP i okolice.
- wiek 20-25 lat

Nie wymagamy wykształcenia i wykształcenia kierunkowego, wymagamy fachu.

Jeśli jesteś zainteresowany proszę o kontakt zwrotny na mail: praca.pionier@gmail.com lub PW z propozycją wynagrodzenia i formą zatrudnienia. Najlepiej w formie "ile bym musiał zarobić by pracować".

Pozdrawiam
gothye
Za miskę ryżu,mogę wysłać CV z taką formą ?
Rafał.
Cytat(gothye @ 3.04.2013, 20:32:35 ) *
Za miskę ryżu,mogę wysłać CV z taką formą ?

Hmm zaciekawiłeś mnie tym pytaniem, ale wybacz, do wyboru jest inne menu dańsmile.gif.

Z każdą formą CV zapraszam.

P.S Jedzenie dostarcza codziennie zaprzyjaźniona restauracja smile.gif . Dodatkowo raz w roku wypady integracyjne są robione.
Bodzimier
Dokładniejsze info odnośnie miejscowości?
Rafał.
Cytat(Bodzimier @ 3.04.2013, 21:30:57 ) *
Dokładniejsze info odnośnie miejscowości?

Będzin (centrum miasta), 5 minut od dworca PKP Będzin Miasto.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.