Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: php obiektowe i strukturalne
Forum PHP.pl > Forum > PHP
piotrino
Witam. Mam pytanie do doświadczonych użytkowników tego forum. Czy możecie mi doradzić w jednym problemie dotyczące uczenie się php. Od dwóch miesięcy z przerwami uczę sie amatorsko php strukturalnego. Gdzieś znalazłem w google opis, że jednak lepiej uczyć się od podstaw php obiektowego... Hm... jak to jest z tym php obiektowym? Czy jak ktoś prawie wogóle nie miał styczności z php , to może zacząć naukę od razu od programowania w php obiektowym? Czy najpierw programowanie struktkuralne a potem obiektowe? Pytam sie informacyjnie. Na razie poznaję podstawy (nawet to podstawą nie nazwę) php strukturalnego, ale jak wyczytałem to wychodzi z użycia. Możecie mi doradzić, jakie jest wasze zdanie na ten temat? Pozdrawiam serdecznie.

P.S Na razie przeglądam ten blog dotyczący programowanie obiektowego i jak będę miał więcej czasu to trochę poćwiczę przykłady z tego blogu...
markonix
Mnóstwo tematów na forum.

Np. taki świeży: Temat: PHPOOP PDO laczenie sie z baza i wyswietlanie wynikow
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.