Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Styl wypowiedzi
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kurtz
Cytat
Chyba że nie wiemy co okaże się krytycznym fragmentem kodu. ...
łolaboga - twoja druga polowa musi miec wzorowa cierpliwosc, jesli tworzysz takie dlugie zdania, zeby przekazac wiadomosc, ktora mozna powiedziec uzywajac zaledwie kilku slow, gdyz musisz wspomniec o kazdym mozliwym aspekcie sprawy, dodajac do tego kilka slow, ktore i tak mozna by skreslic, choc bez nich zdania wygladaly by mniej kwieciscie i nie mozna by bylo powiedzec, ze "ten czlowiek to na pewno mowic umie".

uf. ja sie zmeczylem. przypomniala mi sie za to nauczycielka polskiego z hm podstawowki: brala moja prace i kazala mi skracac zdania do max 2 linijek.

dragossani: ciesze sie ze masz checi by pisac dokaldnie, tylko na prawde czasem nie trzeba ;)

mrau :)
dragossani
Takie już mam przyzwyczajenia. Gdy piszę, nie stosuje mowy potocznej, czyli gangstarapowego skrótu, lecz posługuje się pełnymi zdaniami. Nie sądzę żebym był w stanie przestawić się nagle na równoważniki zdań, poza tym nie czuję takiej potrzeby. Może winę ponosi to, że studiuję filozofię, a może co innego? Chyba będziesz musiał przyzwyczaić się do formy moich postów. rolleyes.gif

Temat odciąłem do Hydeparku, bo php PRO to chyba nienajlepsze miejsce.
kurtz
Cytat
Chyba będziesz musiał przyzwyczaić się do formy moich postów. :roll:

albo ich nie czytac ;)

eh - 5 minut luzu nikomu nie zaszkodzilo. mam nadzieje ze to forum to zaden trybunal. ja na prawde nie mam 5 lat. ale lizaki lubie. ;]

pozdrawiam
i gratuluje kierunku studiow
scanner
O wiele przyjemniej czyta sie posty, które są "opisowe", niż takie, gdzie widać tylko "dajcie kod" albo (vide: mleczasz) takie, gdzie człowiek musi cofnąć się w rozwoju, aby cokolwiek zrozumieć. Pozatym jak dla mnie układanie długich zdań, do tego składnych gramatycznie, to fascynująca umiejętność smile.gif
kurtz
Cytat
Pozatym jak dla mnie układanie długich zdań, do tego składnych gramatycznie, to fascynująca umiejętność :)
nope. o wiele bardziej lubie krotkie i _tresciwe_.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.