Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: drukowanie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
NotMasterYet
wiem że to może ma mało wspólnego z php, no ale....... wiecie jak zrobić aby nie drukowało mi adresu strony?? tylko sam text?
mazy
nic na to nie poradzisz sad.gif
Seth
Nie ma mozliwosci zmiany tego. To ustala program, wysylajacy tekst do drukarki.

Jezeli chcesz sie udzielac na forum radze przeczytac uwaznie regulamin - jest na gorze strony. Mowie to dlatego, ze juz skasowalem 2 te same topici. Jezeli sytuacja bedzie sie powtarzac zglosze to adminowi.
itsme
www.mzk.koszalin.com.pl - kliknac na linie autobusowa / po lewej stronie pojawi sie rozklad jazdy / u gory bedziesz mial przycisk do drukowania / na wydruku pojawia sie stopka

jest to we Fleshu skoro juz cos takiego zostalo opracowane to do stopki strona 1 z ... nie winna byc dluga droga ale przypuszczam ze ilosc stron musi byc stala

zas nagminne lamanie regulaminu zakonczy sie blokada konta polecam Regulamin
NotMasterYet
Cytat
Nie ma mozliwosci zmiany tego. To ustala program, wysylajacy tekst do drukarki.

Jezeli chcesz sie udzielac na forum radze przeczytac uwaznie regulamin - jest na gorze strony. Mowie to dlatego, ze juz skasowalem 2 te same topici. Jezeli sytuacja bedzie sie powtarzac zglosze to adminowi.

Skarżypyta !!!! A tak poza tym to sorki bo nie widziałem tego topica który napisałem wczesniej i myślełem że go już wtedy skasowałeś więc go jeszcze raz napisałem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.