Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z ie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
justyna
Witam,
Mam problem ze skryptami urachamianymi przez IE6 (pod innym nie bylo tego problemu), a mianowicie gdy klikam linki na stronie (pośrednio uruchamiajace jeden skrypt) w pewnym momencie pojawia sie biala strona w przegladarce z wlasciwym adresem u gory. I dopiero gdy klikne odswiez laduje mi sie odpowiednia strona.
Wykonywalam rozne proby: Poczatkowo skrypt zawieral sesje, ktore wywalilam ale to nie zmienilo problemu. Nastepnie wyrzucilam smarty i to rownież nie pomoglo. Nie zalezy rowniez od tego czy zabraniam cechowania czy nie (czasem pomaga czasem nie). Czasem ten problem znika gdy lekko zmienie zawartosc html strony (jakkolwiek sprawdzalam mniej wiecej pod wzgledem poprawnosci skladni i jest raczej ok).
Nie zalezy to rowniez od tego czy skrypt dziala na serwerze Unixowym czy windowsowym sad.gif
Czy mial ktos podobny problem i wie jak mu zaradzic? Prosze o pomoc i z gory dziekuje.
Vertical
IE to jedna wielka dziura systemowa. Miałem kiedyś coś takiego. Chodziło bodajże o to, że IE odpalając skrypt na początku brał pod uwagę tylko jakąś część kodu, a pozostałą "doczytywał" dopiero po ponownym odpaleniu. W innych przeglądarkach działało wszystko jak należy
cinnek
Zobacz tenPOST
to powinno Ci pomóc. niedawno miałem ten sam problem.
Siner
Niech kots przeniesie ten temat. Bo to niebardzo pasuje do php
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.