Witam.
Zacznę najpierw od tego, że oferta nie jest kierowana do osób, które nie znają biblioteki jquery oraz ajax w stopniu bardzo dobrym. Już raz zleciłem tutaj wykonanie takiego skryptu i zmarnowałem tylko czas i pieniądze.
UWAGA: stworzenie galleri obejmuje tylko sam skrypt galeri, a nie całą stronę internetową !
Moje oczekiwania:
zlecę utworzenie identycznie działającej i wyglądającej galeri jak na stronie w poniższym linku:
http://themeforest.net/item/expression-pho...preview/2855595
jedyną rzeczą jaką trzeba zmienić w powyższej galerii to moment kliknięcia w wybrany obrazek. Chciałbym aby takie kliknięcie wywoływało okienko jak na poniższej stronie:
http://demo.krownthemes.com/wowway/
pozostałe elementy muszą być identyczne, czyli:
-galleria ma rozpoczynać się ładnym wczytaniem.
-cała animacja ma być płynna - płynne wczytywanie, zmiana pozycji zdjęć przy skalowaniu oraz zmiana rozmiaru zdjęć odpowiednio dla szerokości okna przeglądarki.
-ajax powinien wykonywać zapytanie do bazy mysql z pliku php.
- kod ma być przejrzysty i okomentowany
- galeria powinna zawierać się w jednym wielkim div'wie, który domyślnie ma mieć szerokość i wysokość na 100%. Galeria musi działać poprawnie względem tego diva, tzn jeśli zmienie jego szerokość na mniejszą, to galleria powinna działać prawidłowo.
- w oknie pojawiającym się po kliknięciu powinno iść zapytanie do bazy po id zdjęcia (ajax)m które ma pobrać dane tekstowe opisujące te zdjęcie
- ogólnie ma być identycznie jak w pierwszym linku + zmiana kliknięcia na zdjecie na wzór linku nr 2
WAŻNE: mam dostęp do obu projektów zawartych w powyższych linkach. Na życzenie moge je udostpęnić. Nie ma dla mnie znaczenia, czy zleceniobiorca będzie używał gotowców. Interesuje mnie tylko efekt i dobra robota.
podczas prac projektowych, chciałbym mieć wizualną możliwość ich podglądu na wskazanym przez zleceniobiorce serwerze.
Nie daje zaliczek, pieniądzę przelewam tylko i wyłącznie po zakończeniu projektu.
Czekam na konkretne oferty. Dla osób obeznanych w temacie kwota nie powinna być większa niż 1000zł. Reszte propozycji odrazu odrzucam. Kontaktować będę się z wybranymi osobami poprzez email, także proszę o umieszczenie adresu kontaktowego w propozycji.
przekopiowałem moje zlecenie z oferii KLIK
Zainteresowanych proszę o pisanie prywatne wiadomości