Co? Kto? Jak i Gdzie?
Mam na imię Piotrek, od mniej-więcej roku pracuje nad realizacją serwisu dla osób zainteresowanych modą i stylem, a także dla konsumentów którzy poszukują najlepszych ich zdaniem ubrań - czy to ze sklepów, od projektantów czy z drugiej ręki. Brzmi niszowo ale wcale tak nie jest. W Polsce grupa docelowa to nawet 7 mln osób. Początkowo sam zabrałem się za wszystko, ale uznałem, że brakuje mi doświadczenia i dobrych praktyk programistycznych.
Obecnie jestem na etapie zaawansowanych rozmów z inwestorem i wszystko wskazuje na to, że coś konkretnego z tego wyniknie. Nie ukrywam że jestem chorobliwie ambitny, więc współpraca ze mną może działać na nerwy. Mimo to uważam, że ludzie skłonni do poświęceń i nastawieni na sukces będą w stanie mnie przełknąć. Szukam zdolnej dwójki która wykona serwis, a później zajmie się jego rozbudową i ulepszaniem - oczywiście już w siedzibie w Kalifornii

Jeśli jesteś zainteresowany pisz na adres piotrek.kostrzeva[tutajmałpa]gmail.com. Może być CV albo sam tekst który coś o Tobie mówi. Tak czy inaczej chciałbym móc z tego wywnioskować kim jesteś.
Pozdrawiam!