Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Programiści php+db i html+css+js
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
kostrzeva
Szukam programistów - jednego speca od php i baz danych i jednego od zestawu html+css+javascript, który jednak również będzie ogarniał php (wszystko rzecz jasna z najnowszymi numerkami). Ludzi konkretnych, orientujących się baaardzo dobrze co i z czym się je i nadających się do pracy w systemie 25h/dobę. Można zarobić trochę grosza i może uczestniczyć w czymś fajnym wink.gif Miejsce zamieszkania bez znaczenia, bo i tak będę postulował o przeniesienie się na czas intensywnych prac do wspólnego mieszkania.

Co? Kto? Jak i Gdzie?
Mam na imię Piotrek, od mniej-więcej roku pracuje nad realizacją serwisu dla osób zainteresowanych modą i stylem, a także dla konsumentów którzy poszukują najlepszych ich zdaniem ubrań - czy to ze sklepów, od projektantów czy z drugiej ręki. Brzmi niszowo ale wcale tak nie jest. W Polsce grupa docelowa to nawet 7 mln osób. Początkowo sam zabrałem się za wszystko, ale uznałem, że brakuje mi doświadczenia i dobrych praktyk programistycznych.

Obecnie jestem na etapie zaawansowanych rozmów z inwestorem i wszystko wskazuje na to, że coś konkretnego z tego wyniknie. Nie ukrywam że jestem chorobliwie ambitny, więc współpraca ze mną może działać na nerwy. Mimo to uważam, że ludzie skłonni do poświęceń i nastawieni na sukces będą w stanie mnie przełknąć. Szukam zdolnej dwójki która wykona serwis, a później zajmie się jego rozbudową i ulepszaniem - oczywiście już w siedzibie w Kalifornii cool.gif

Jeśli jesteś zainteresowany pisz na adres piotrek.kostrzeva[tutajmałpa]gmail.com. Może być CV albo sam tekst który coś o Tobie mówi. Tak czy inaczej chciałbym móc z tego wywnioskować kim jesteś.

Pozdrawiam!
g2g3
Za dużo filmów się naoglądałeś, każdy ma 10 pomysłów dziennie na interes życia.
com
jeśli chodzi o tę ofertę to brakuje tu chyba podstawowej informacji, bo przecież nikt za darmo robić nie będzie, podaj widełki, to może kogoś zainteresujesz wink.gif
kostrzeva
Liczyłem na falę hejtu : D Hejt pojawia sie tam gdzie myśli się nietuzinkowo. Co do stawki - nie podam widełek, bo ukróci to możliwość negocjacji. Powiem jedno - można będzie na tym zarobić. Sam jestem programistą (choć przyznam że kiepskim) i wiem jakie kwoty są rozsądne. Oferuję realne pieniądze w postaci stałej wypłaty lub udziałów - zależy czego dusza zapragnie.

Edit: Oczywiście będziemy rozmawiać o pieniądzach, ale nie na forum wink.gif
emp
Cytat(kostrzeva @ 11.07.2013, 15:08:57 ) *
Liczyłem na falę hejtu : D Hejt pojawia sie tam gdzie myśli się nietuzinkowo.

Hahahaha przeciez to jest banalne, a twoje zachownie oczywiste. Takich "nietuzinkowo myślących" pacjentów jak ty przewija się tu dużo.
Zaskocze cie pewnie, ale myślisz w sposób bardzo pospolity i sapiesz jak każdy "nietuzinkowo myślący" jak i pociskasz te same dyrdymały.
Pewnie ta chora ambicja ci rzeczywisty świat przesłania.

Bez hejtu hahahaha
kostrzeva
No cóż - składam konkretną ofertę pracy, wiec nie wiem gdzie leży problem. Nikogo nie naciągam na pracę za darmo i nie obiecuję złotych gór po uruchomieniu serwisu. Wiele wskazuje na to, że negocjacje z inwestorem zaowocują współpracą, więc zbieram kandydatów na developerów. O moim pomyśle nie masz absolutnie pojęcia i idę o zakład, że nie skumałeś żartu z biurem w Kalifornii. Moja chora ambicja objawia się np. w tym, że odpowiadam na takie durne zaczepki, ale bądź przekonany, że to ostatni raz.

Sensowni ludzie wysyłają swoje CV, mało sensowni tłamszą kreatywność i inicjatywę w zarodku. Jak mówi porzekadło - haters gonna hate...

Pozdrawiam!
nospor
Cytat
No cóż - składam konkretną ofertę pracy
Poki co konkretow tu nie ma zadnych. Przenosze na poszukuje, bo na chwile obecną z ofertą pracy ma to niewiele wspolnego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.