INTERIA.PL - lider w zakresie technologii internetowych i operator jednego z największych polskich portali www.interia.pl zatrudni na stanowisko: Programista PHP.
Miejsce pracy: Kraków

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
•tworzenie oprogramowania dla serwisów i aplikacji WWW
•projektowanie architektury systemów, serwisów i aplikacji WWW
•poszukiwanie i wdrażaniem nowych rozwiązań
•opracowywanie dokumentacji do tworzonego oprogramowania

Szukamy programistów, którzy:
•umieją poprawnie kodować HTML i CSS
•znają JavaScript
•znają PHP i umieją pisać obiektowo
•znają SQL
•tworzą dobrej jakości kod i nie mają tendencji do rozwiązań prowizorycznych
•potrafią myśleć i rozwiązywać problemy kreatywnie i szybko się uczyć
•lubią wyzwania, chcą się rozwijać i uczyć nowych rzeczy
•mają praktyczne doświadczenie w programowaniu serwisów
•znają język angielski

Mile widziana:
•znajomość AJAX, XML
•znajomość systemu Linux
•znajomość innych języków programowania, frameworków
•gotowość podejmowania nowych wyzwań
•znajomość problematyki budowy dużych portali

Oferujemy:
•pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku
•stałe zatrudnienie z rozsądnym wynagrodzeniem w zależności od umiejętności i doświadczenia
•dostęp do najnowszych technologii pracę z ludźmi pełnych pasji i ciekawych pomysłów w ciekawych projektach
•okazję do nauczenia się czegoś nowego dzięki współpracy z najlepszymi specjalistami
•dla kreatywnych - możliwość realizacji własnych pomysłów oraz możliwość włączenia się w etap projektowania produktów i funkcjonalności

Aplikacje z odpowiednim numerem referencyjnym oraz wybrane realizacje prosimy przesłać na adres: kadry@firma.interia.pl

Prosimy o zawarcie w przesłanych dokumentach klauzuli:
"Niniejszym wysyłając CV wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w związku z przeprowadzaną rekrutacją w tym także po jej zakończeniu w przyszłych procesach rekrutacyjnych w INTERIA.PL Sp. z o.o. odpowiadających mojemu profilowi wykształcenia z
zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz.U.nr.133 poz.883. Przyjąłem/jęłam do wiadomości, że zgodę na przetwarzanie danych w powyższym zakresie mogę odwołać w każdej chwili kierując stosowne oświadczenie do INTERIA.PL Sp. z o.o."

Jednocześnie informujemy, że nadesłanych dokumentów nie zwracamy, a kontaktować będziemy się tylko z wybranymi osobami.