Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [css] Skalowanie strony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Silver360
Witam, nie wiem czy dobrze nazwalem temat poniewaz moze on dotyczyc innego zagadnienia. Zrobilem strone w rozdzielczosci 1920px 1080px i w takiej wyglada ona dobrze. Jednak przy mnijeszych zaczynaja sie rozjezdzac elementy cos nie pasuje itp. Jednak jak potem zeskaluje (oddale) to wszystko wyglada ok. I teraz moje pytanie czy bawic sie jakos w jq z opcja scale? Czy jakis lepszy pomysl? Ooglnie strona moze wygladac na mniejsza w mniejszej rozdzialce bo sie przeskaluje ale i tak bedzie czytelna. Prosil bym o rady.

Moja stronka

jarmiar
Responsive design - tym się zainteresuj
sowiq
Kolego, przede wszystkim wyłącz listowanie plików na Twoim serwerze, bo ktoś może Cię oskarżyć o udostępnianie np. pirackiej wersji Windows 7 Professional with sp1 x64.
Silver360
Dzieki za szybka odpowiedz. Wiem co to jest podczas robienia stronki natknołem sie na to w bootstrapie. Jednak jesli dobrze rozumiem polega to na zrobieniu kilku wersji tego samego css w zaleznosci od rozdzialki, jest to raczej zadanie pracochlonne. W powaznych projektach pewnie bym dopracowal kazdy szczegol jednak tutaj nie jest to takie wazne gdyz strona bedzie istniala kilka dni, a nie mam tez za duzo czasu. Wiec czy jest jakas alternatywa?

Cytat
Kolego, przede wszystkim wyłącz listowanie plików na Twoim serwerze, bo ktoś może Cię oskarżyć o udostępnianie np. pirackiej wersji Windows 7 Professional with sp1 x64.

Akorat windows jest oryginalna kopia sciagnieta z servera MS ale dzieki za rade wink.gif

edit: Dobra poradzilem sobie uzywajac Js ale to mega prowizorka jest, w przyszlosci chyba zaczne uzywac tego Responsive design
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.