dobra dobra bo mnie tu męcza

tak poważnie jakie bledy
po koleii

1. intro - jeżeli już przygotowujesz into to miej na uwadze dwie rzeczy:
- nie błyska

czyli nie powoduje oczo pląsu
- wprowadza w charakter serwisu - mówiąc wprost opowiada o czym jest serwis

podobnie jak książka też ma takie intro

(z tyłu

)
konkretnie mówiąc, aby intro było intrem i biło inne intra na głowe (

) musi być ciekawe, musi wciągnąc, nie może powodować odruchów w strone przycisku X (zamknij panel/okno

. U ciebie poleciłbym raczej rezygnacje z niego jeżeli ma pozostać w takiej formie.
2. grafika
a. kolorystyka - baaaarrrdzzzoooo mdła

Generalnie nie oglądałem i nie czytałem Harrego ale nie wierzę aby był taki mdły , jestem przekonany że nawet "zła strona mocy" ma odpowiednio dobrane kolory u ciebie ich brak, kolor czarny z szarym i stalowym na białym tle conajmniej nie jest czytelny, powiem nawet więcej jest okropny i przedewszystkim mdły

. Dodatkowo ten kolor napisu Żongler

Czerwony ni w ... ni w oko tam jest. Powiem tak z grafiką ci nie wyszło, trudno mi tutaj powiedzieć coś więcej, bo właściwie nie ma co oceniać, obejrzyj jakiś "firmowy" sajt Harrego, wzoruj się na nim. Wiadome jest że nie osiągniesz takiej samej formy jak tamci graficy ale zwróć uwagę ogólnie na kolorystykę, charakter, TONACJ całości jako czegoś co ma oglądać twoja publiczność.
b. kod - hmm tutaj nie ma co oceniać gdyż jakiegokolwiek kodu brak.
Podsumowanie

Przepraszam że tak wybuchłem śmiechem

Pewnie to twój pierwszy sajcik, więc troche wyrozumiałości z mojej strony powinno się znaleźć, jednak moja ocena końcowa musi być miażdząca abyś zrozumiał jak ważny jest efekt końcowy którego poprostu u Ciebie brak.
- 1 / 10
pzdr
_______
update.: hehe nie przejmuj się tym ostrzeżeniem

Ja prawde powiedziawszy mam je....
no ale to tak na marginesie.
Co do tematu, popracujesz nad grafiką to daj do oceny znowu zobaczmy jakie postępy robisz

pzdr jeszcze raz

)
Kocham młodzież webmasterską