Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czego programista potrzebuje?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ramze
No właśnie, jakich usług wam w internecie brakuje, i chodzi mi o poważne wypowiedzi, może usługa sprawdzania skryptów lub usługa optymalizowania skryptów, lub może bank zleceń na skrypty i programy.

Czego potrzebuje programista? Coś czego nie ma w necie, przynajmniej polskim winksmiley.jpg.

Pozdrawiam
mazy
...chyba czasu biggrin.gif
scanner
pomysłu, natchnienia, motywacji do roboty... tongue.gif
GeoS
Milego damskiego towarzystwa, ktore uprzyjemniloby prace aaevil.gif
DeyV
oj, nie wiem... Damskie towarzystwo rzadko kiedy motywuje do pracy. A przynajmniej nie w tym sensie. tongue.gif
Co nie znaczy, że się nie przydaje - wprost przeciwnie...
Do pracy najważniejsza jednak jest ... __KAWA__ (czarna, gorzka, duża winksmiley.jpg )
scanner
Kawa to coś, czego mój żołądek nie trawi od dwu lat. Ale za to świeże powietrze bez fajek, motym muzyczny w uchu, wygodne krzesło/fotel i dobry, duży monitor. najlepiej LCD ~17" - z własnego doświadczenia wiem jakie to wygodne.
A damskie towarzystwo, to przed (motywacja) i po (odpoczynek po pracy).
itsme
podstawa wszystkiego jest motywacja bez tego nic nie zrobie smile.gif
scanner
itsme: a Twoja Druga-Ta-Lepsza-Połowa ma jakiś wkład w motywację? ( tongue.gif )
itsme
taaa zwlaszcza wieczorem: NO WYLACZ JUZ TEN KOMPUTER za 3 godziny idziesz na 7.00 do pracy
scanner
4 rano to nie wieczór. To tak w kwestii formalnej tongue.gif))))
Wieczór to jeste teraz. Czas zjesc kolację i udac się na zasłużony odpoczynek.
itsme
wlasnie dla mnie to wieczor smile.gif) wtedy zaczyna sie zycie smile.gif)
DeyV
Swój człowiek... Choć dziś planuję wyłamać się, i pójść spać ... dzisiaj winksmiley.jpg
itsme
no ba swieta ida smile.gif)
trzeba odespac bo nastepne to maj i dopiero grudzien smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.