Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam zyczliwego webmastera.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
ziomek_1
Witam,

Pasjonuje sie tworzeniem stron internetowych - chciałbym nawiązać koleżeńską współpracę z kimś o podobnych zainteresowaniach. Celem powyższego postu jest znalezienie osoby z pasja - szukam kogoś, z kim mógłbym wymienić sie informacjami, pomysłami, stworzyć cos fajnego razem.
Ja sam może nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, ale nie jestem tez zielony - wspólnie moglibyśmy cos zdziałać.
W przyszłości mam w planach rozkręcenie działalność w tym kierunku - cos na zasadzie agencji marketingowej w Internecie.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priva- postaram się sie odpowiedzieć jak najszybciej.
Pozdrawiam.
npsr
/*
* translate from fuck logic
* ==================== */
Cześć jestem gimbusem i szukam !gimbusa, żeby wspólnie skoczyć na głębszą wodę, bo sam się boję.

/*
Nie udawaj wrony, póki krakać nie umiesz. Sprawdź sobie kim jest webmaster a kim back/front/full stack web dev
bądź pochodne zanim zaczniesz używać nazewnictwa.

Zapewne jest tu wiele ludzi, którzy chętnie Ci pomogą, bo żaden koder nie jest zepsuty do cna (no dobra, teraz ja przesadziłem).
Pamiętaj tylko, żeby być precyzyjnym w swoim postępowaniu wink.gif Miłego dnia, pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.