Jakiś czas temu pisałem na forum w poszukiwaniu uczciwego, zapalonego człowieka w celu utworzenia wspólnie jakieś projektu - po pracy - tak dla siebie

Chcę stworzyć grę przeglądarkową na wzór plemiona.pl. Nie będzie to oczywiście klon, będzie wiele funkcjonalności, które będą inne, a przede wszystkim kilka całkowicie nowych. Mam już wstępny szkic całego projektu. Pomysłów jest wiele. Rynek jak najbardziej chłonny - wystarczy złożyć małą ekipę i wziąć się do roboty. Mam własnego task manager'a z którego już korzystałem zespołowo, dzięki czemu nie będziemy musieli tracić czasu na organizację pracy.
Podsumowując - szukam dwóch zdecydowanych osób do pracy nad wyżej opisaną grą przeglądarkową. Nie jest to praca płatna. Szukam kogoś, kto jest gotów zainwestować swój czas i umiejętności w projekt. W zamian oferuję udział w zyskach. Sam jestem programistą i koniec końców jestem pewien, że i tak najwięcej czasu w to zainwestuję

Nie wiem jeszcze do końca w czym robić całą grę. Do tej pory robiłem platformy dedykowane lub średnie projekty, gdzie Kohana czy Laravel 4 nadawały się idealnie. Nie wiem natomiast jak np. Laravel 4 sprawdziłby się w takim środowisku. To jest jeszcze do uzgodnienia.
Jeśli znajdzie się ktoś chętny to zapraszam do kontaktu - luktapper@gmail.com - jak nikt się nie znajdzie to będę robić sam