Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Które to cookie ?
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
minister1234
Witam wszystkich ponownie ! smile.gif

U Pana z infy na 6 robię dodatkową pracę. Napisałem już ją w Java Script i na końcu po kliknięciu buttonu "Moje Cookies" ma programik pokazać moje cookies.
Niby wszystko działa ok ale jak kliknę w button na Mozilli Firefox to pokazuje się takie cuś:

Więc teraz pytanko do Was, może glupie wiec z gory przepraszam. Które to moje cookies ? Bo zawsze było, że pokazywalo sie okienki i pisało: "PHPSESSID=154fds56gds5tsda5vdf" czy jakoś tak i to było cookies. A teraz takie cuś się pokazuje i nie wiem ktore to cookies :/ A chcę się dowiedziec bo gdyby Pan z infy spytal czy wiem co to jest to chciałbym mu odpowiedzieć, żeby tą 6 otrzymać gdyż mi zależy na niej jak na technikum informatycznym. Tym wiecej wiedzy tym lepiej !

Z góry dziękuję za pomoc !
com
no wszytko to co tu masz to twoje cookie biggrin.gif
minister1234
Serio ? To nie musi być takie cuś jak podalem wyzej ? PHPSEESID=12435dsvfdsawfaw4 ? Bo tu takie krótkie jest a tam długie.
com
PHPSEESID=12435dsvfdsawfaw4 jest nr sesji w php, ale jak nie masz php to przecież Ci się to nie pojawi smile.gif
minister1234
A jak zrobić to aby pokazał mi się taki PHPSEESID ?
com
uruchom swój skrypt na serwerze z php, po :

biggrin.gif ( o ile masz ustawiony zapis do cookie, ale raczej w dzisiejszych czasach masz smile.gif )
minister1234
A fakt. Wielkie dzięki smile.gif Działa elegancko. Mam moje PHPSESSID wink.gif Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.