Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z reCaptcha
Forum PHP.pl > Forum > PHP
dareksbs
Witam,

Czy ma kto¶ jaki¶ sposób na ominięcie skryptu reCaptcha questionmark.gif Ponieważ na moim serwisie chcę pobierać informację z niektórych stron, i napisałem eleganck± funkcje która pobiera te dane, jednakże jak się okazało, niektóre serwisy z których pobieram dane maj± ograniczenie logowania się do chyba 15 razy dziennie, potem wyrzuca reCaptcha aby wpisać kod, i dupa, skrypt się kończy błędem.

Macie na to jaki¶ sposób ? i czy w ogóle jest jaki¶ sposób ? czy skrypt reCaptcha posiada jaki¶ kod, który mogę otrzymać od wła¶ciciela serwisu dzięki któremu reCaptcha będzie nieaktywna ?

(Czytałem regulamin forum - wiem że forum nie pomaga w omijaniu zabezpieczeń, ale mój skrypt nie jest żadnym rozsypywaczem spamu czy skryptem który szkodzi innym stron±, działa to na zasadzie twittera, tylko że artykuły s± pobierane z różnych stron i wrzucane na moj± z linkiem do Ľródła)

Pozdrawiam
pyro
Nie pomagamy w łamaniu zabezpieczeń.

Zamkn±łbym temat, ale nie będę sobie brudził r±k. Zajm± się Tob± moi ludzie.
dareksbs
Cytat(pyro @ 15.11.2013, 20:34:24 ) *
Nie pomagamy w łamaniu zabezpieczeń.

Zamkn±łbym temat, ale nie będę sobie brudził r±k. Zajm± się Tob± moi ludzie.

Ogarnij się... i czytaj ze zrozumieniem, napisałem też czy jest możliwe aby administrator danego serwisu przekazał mi jaki¶ klucz który by dezaktywował ten skrypt questionmark.gif
pyro
Istnieje taka możliwo¶ć i może być to cokolwiek identyfikacyjnego: klucz, IP, inne... ale z tego powodu pisałby¶ raczej do administratorów tych serwisów "czy macie jak±¶ możliwo¶ć zdjęcia dla mnie limitu", a nie tutaj czy "tamci" administratorzy maj± tak± możliwo¶ć? "Ogarnij się". Chyba jednak próba łamania zabezpieczeń.
dareksbs
Cytat(pyro @ 15.11.2013, 21:50:55 ) *
Istnieje taka możliwo¶ć i może być to cokolwiek identyfikacyjnego: klucz, IP, inne... ale z tego powodu pisałby¶ raczej do administratorów tych serwisów "czy macie jak±¶ możliwo¶ć zdjęcia dla mnie limitu", a nie tutaj czy "tamci" administratorzy maj± tak± możliwo¶ć? "Ogarnij się". Chyba jednak próba łamania zabezpieczeń.

I oto mi chodziło... Teraz mogę do nich napisać, a nie zawracać im dupę o co¶ czego nie ma tongue.gif
pyro
Nie ma za co ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.