Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Koder (JavaScript, HTML, LESS, PHP, SQL) szuka zleceń
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
mateusz.jarzewski
Cześć dziewczyny, cześć chłopaki.
Jestem utalentowanym koderem JavaScript, HTML, LESS, PHP, SQL.
Szukam zleceń podczas których będę mógł wykorzytać swoje talenty.
Zamiast przechwalać się doświadczeniami i projetakmi, powiem tylko tyle --
Jeśli sformułujesz konstruktywną krytykę mojej pracy, to nie będziesz musiał za nią płacić.
Wiem że brzmi to odważnie ale jestem pewien swoich umiejętności.
Zapewniem że jestem najlepiej znającym się na temacie zawodnikiem z jakim kiedykolwiek będziesz miał przyjemność współpracować.
Zapraszam tylko rzutkie osoby.

mateusz.jarzewski(at)o2.pl
fizzlebubble
Próbka kodu i portfolio :-)
werdan
Cytat
Jestem utalentowanym koderem ...
Szukam zleceń ...

Sorry, ale te dwie rzeczy się wzajemnie wykluczają tongue.gif
mateusz.jarzewski
Cytat(werdan @ 17.11.2013, 08:07:56 ) *

Dlaczego?

Cytat(fizzlebubble @ 17.11.2013, 00:54:08 ) *
Próbka kodu i portfolio :-)

po kontakcie
phpion
Cytat(mateusz.jarzewski @ 16.11.2013, 20:36:13 ) *
Jeśli sformułujesz konstruktywną krytykę mojej pracy, to nie będziesz musiał za nią płacić.

Bardzo mocne i ryzykowne stwierdzenie. Byłbym zainteresowany nawiązaniem współpracy, prosiłbym o przesłanie próbki kodu PHP wraz z zapytaniami SQL na michal(A)notifero.pl.
sowiq
Cytat(mateusz.jarzewski @ 16.11.2013, 20:36:13 ) *

IMO taka deklaracja jest równie odważna, co głupia. Pracuję w zawodzie już dosyć długo, ale jeszcze nie spotkałem programisty, który pisałby bezbłędny i idealny pod każdym względem kod (oczywiście włączając mnie). Tym bardziej takiej złotej rączki, która jest wymiataczem od frontendu, przez backend aż do baz danych. Ale wolnoć Tomku smile.gif
pyro
Cześć,

Potrzebuję akurat front-endowca do współpracy (który podobnie jak ja korzysta z LESS), jednak tak jak wspomnieli koledzy powyżej - brak najbardziej podstawowego kryterium determinującego współpracę - portfolio (najlepiej z próbkami kodu), więc proszę uzupełnić temat o podstawowe dane albo napisać na PW.

Cytat(werdan @ 17.11.2013, 08:07:56 ) *

A Panu to chyba coś się pomyliło.
cenus
Ostrzegam przed użytkownikiem „mjarzewski” mateusz.jarzewski

Podając fałszywe dane oszukał nasza firmę na 1800zł, podejmując się zlecenia i nie kończąc go.
Na koniec był tak bezczelny, że ukradł a następnie wystawił na sprzedaż bez naszej zgody zamówiony projekt. http://www.biznesforum.pl/kopia-systemu-go...w-vt142895.html
aniolekx
ciekawe jaka umowę spisaliście...
crazy191
Cytat(cenus @ 16.12.2014, 12:16:43 ) *
Ostrzegam przed użytkownikiem „mjarzewski” mateusz.jarzewski

Podając fałszywe dane oszukał nasza firmę na 1800zł, podejmując się zlecenia i nie kończąc go.
Na koniec był tak bezczelny, że ukradł a następnie wystawił na sprzedaż bez naszej zgody zamówiony projekt. http://www.biznesforum.pl/kopia-systemu-go...w-vt142895.html

Tak to jest jak wybiera się najtańszych...
aniolekx
ciekawe ile czasu cenus straci biegając po rożnych forach w poszukiwaniu domniemanego oszusta, pewnie wyjdzie kolejne 1800 ~~
Forti
Cytat(aniolekx @ 17.12.2014, 16:09:29 ) *
ciekawe ile czasu cenus straci biegając po rożnych forach w poszukiwaniu domniemanego oszusta, pewnie wyjdzie kolejne 1800 ~~

Myśle, ze skoro biorą z ulicy koderów na strone za 1800zł to czas tego "cenus" jest mniej wart. W przeciwnym wypadku już siedziałby w sądzie lub miał na tyle rozumu, że pisząć:

"podając fałszywe dane do umowy"

robi z siebie większego idiote niż ów oszust smile.gif
cenus
Dalaczego "Forti" nazywasz kogoś idiotą, czy ciebie nikt nigdy nie oszukał? zamieszczajac informacie na tym forum ostrzegam innych.

Pyton_000
Jeszcze trochę a trzeba będzie utworzyć oddzielne forum na którym będziemy zamieszczać oszustów otagowanych labelem wg. ich szkodliwości wink.gif

PS. Może ktoś się pisze na stworzenie dedykowanego forum stylu "sprawdzoszusta.pl" haha.gif
Forti
Cytat(cenus @ 17.12.2014, 19:55:58 ) *
Dalaczego "Forti" nazywasz kogoś idiotą, czy ciebie nikt nigdy nie oszukał? zamieszczajac informacie na tym forum ostrzegam innych.

Ponieważ trzeba być kompletnym kretynem aby komuś obemu na zlecenie od tak wypisać umowe na lewe dane. Jakbyście byli "porządną" firmą to nie latalibyście po forach jak gimbusy tylko załatwiali sprawę tam gdzie należy. Czy gościu nie wysyłał wam CV? Czy nazwisko którym posługuje się tu na forum jest fałszywe? Jeżeli tak to czy wiecie jakie jest prawdziwe? Na czyje konto przelaliście pieniądzę?

Prosze.. ludzie.. bądźmy poważni. Przecież takie sytuację nas tylko bawią smile.gif To jak kolega którego firma ostatnio za statyczne trzy podstrony zapłaciła 2.500zł, podczas gdy miał tam stać sklep (jest nawet miejsce "koszyk" i lista kategorii - pustych ^^). Ta sama kategoria idiotyzmu - zlecić robotę, zapłacić całość za nie skończony projekt wink.gif

ps.
sam kiedyś zapłaciłem sporo kasy za nie skończony produkt - remont mieszkania który okazał się być fuszerką firmy pijaczków spod kiosku ^^ i też byłem idiotą. Z tym że ja coś z tym robiłem dalej więcej a niżeli latanie po forach branżowych.
fizzlebubble
Skończonym idiotą jesteś Ty Forti i reszta towarzycha, która atakując zleceniodawcę tym samym broni oszusta, zamiast złodzieja ostro potępić. Na dobrą sprawę ciężko jest zweryfikować tożsamość kontrahenta bez spotkania twarzą w twarz, pokazania dowodu, spisania umowy, lecz i na to są sposoby. Cenus czuje się oszukany i ma do tego pełne prawo, a ostrzeżeniem w tym temacie wyłącznie robi przysługę nam, tj. społeczności PHP/programistom aby wiedzieć komu nie podawać ręki.
kayman
@Pyton -> imo wcale nie jest to śmieszne bo z jednej strony chcesz pewnie przyzwoicie zarabiać a z drugiej? na początek masz dumpingowe ceny "konkurencji", a jak już trafi się klient oszukany to niejednokrotnie ma automatycznie złą opinię o tobie, często nie chce słyszeć nawet zaliczkowaniu, podsuwa ci jakieś dzikie umowy do podpisania w których odpowiadasz finansowo nawet za "gradobicie w Olsztynie" etc.
mrc
Tutaj zgodzę się z kayman'em. Kilkukrotnie miałem do czynienia z klientami, którzy zlecając już na starcie traktowali mnie jako potencjalnego oszusta - faktycznie, podsuwali dziwne umowy i ciągle kontrolowali moje prace, mimo że nawet nie znali się na tym. Najgorzej jest, kiedy taki klient zleci "prostą" poprawkę, która w rzeczywistości nie jest taka prosta. Tak najprawdopodobniej było również z Cenusem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.